برگزاری دوره تخصصی «آموزش نقدورزانه زبان فارسی» توسط بنیاد سعدی


برگزاری دوره تخصصی «آموزش نقدورزانه زبان فارسی» توسط بنیاد سعدی

تهران- ایرنا- بنیاد سعدی دوره تخصصی مجازی «آموزش نقدورزانه زبان فارسی» ویژه علاقه‌مندان به آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبان را با روش آموزش همزمان در فضای مجازی برگزار می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از بنیاد سعدی، شرکت کنندگان این دوره تخصصی که در بستر وب برگزار خواهد شد، لازم است دانش‌آموخته «آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان (آزفا) یا آموزش زبان‌های خارجی» یا «دوره‌های تربیت مدرس زبان فارسی یا زبان‌های خارجی» در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری باشند.

در این دوره فعالیت‌های اصلی همچون «آموزش عملی زبان فارسی پیش از شروع و پس از اتمام کلاس‌ها»، «مشاهده کلاسی»، «برخورداری از بازخوردهای هم‌کلاسی‌ها»، «فعالیت‌های مشارکتی در کلاس»، «آشنایی با تفکر نقادانه و مراحل آموزش نقدورزانه زبان فارسی»، «آموزش فعالیت‌های عملی برای تقویت مهارت‌های آموزش نقدورزانه»، «آموزش نوشتن یادداشت‌های نقادانه» و «برخورداری از بازخورد تخصصی مدرسان مجرب» مطرح می‌شود و شیوه ارزشیابی پایان دوره به صورت «نوشتن یادداشت‌های انتقادی»، «مشاهدة تخصصی پیش‌تدریس و پس‌تدریس» و «فعالیت‌های کلاسی» خواهد بود.

این دوره با ظرفیت محدود در تاریخ ۱۹ تیر شروع و ۵ مرداد ۱۴۰۰ به پایان می‌رسد و روزهای برگزاری دوره، شنبه، یکشنبه و دوشنبه، ساعت ۱۰ تا ۱۲ خواهد بود.

مهلت ثبت نام این دوره از هفتم تا پانزدهم تیرماه ۱۴۰۰ و هزینه شرکت در دوره ۴۰۰ هزار تومان است. علاقه مندان برای دریافت راهنمایی درباره دوره و ثبت نام، می‌توانند با شماره تلفن بنیاد سعدی ۹۸-۰۲۱۲۲۴۱۴۳۹۳ تماس گرفته و اطلاعات بیشتری کسب کنند.

بنیاد سعدی، در سال ۱۳۸۹ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تقویت و گسترش زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشور و ایجاد تمرکز، هم‌افزایی و انسجام در فعالیت‌های مرتبط با این حوزه و بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های موجود کشور، تاسیس شد و کار خود را به صورت رسمی از اول اردیبهشت ۱۳۹۲ آغاز کرد.

این بنیاد ضمن تالیف کتاب های آموزشی زبان فارسی، تربیت مربی، همه‌ساله دوره های آموزشی را در این راستا برای مدرسان زبان فارسی دنیا برنامه ریزی و اجرا می کند، همچنین برگزاری دوره های دانش افزایی برای علاقه‌مندان و دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در سراسر جهان و رشته های مرتبط از دیگر فعالیت های این بنیاد است.
تالیف ۱۶ عنوان کتاب در زمینه آموزش زبان فارسی، برگزاری بیش از ۲۰۰ دوره‌ آموزش زبان فارسی با ۱۰ هزار فارسی‌آموز و تربیت معلم، فعالیت در فضای مجازی برای آموزش زبان فارسی بخشی از فعالیت های این نهاد است که به صورت هیات امنایی و با حضور معاون اول رئیس‌جمهور (رئیس هیئت‌امنا)، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (دبیر هیئت‌امنا)، رئیس بنیاد، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر امور خارجه، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه، رئیس سازمان صدا و سیما و ۵ نفر صاحب نظر در حوزه زبان و ادبیات فارسی به پیشنهاد رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و تأیید هیات امناء و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست غلامعلی حداد عادل، اداره می شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج