سالانه 350 هزار کیسه خون در استان خراسان رضوی تولید می‌شود


سالانه 350 هزار کیسه خون در استان خراسان رضوی تولید می‌شود

مشهد- ایرنا- مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی از تولید سالانه 350 هزار کیسه خون در این استان خبر داد و گفت: بیماران سرطانی بیشترین مصرف کنندگان خون را شامل می‌شوند.

دکتر حمیدرضا اسلامی روز سه‌شنبه در نشست خبری ویژه بیماران سرطانی افزود: پنج درصد خونهای تولیدی به صورت خون کامل برای بیماران کاربرد دارد و ۹۵ درصد بقیه برای تهیه فراورده‌های خونی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: مصرف "پلاکت" به عنوان یکی از فراورده‌های خونی در بیماران سرطانی بسیار زیاد است.

مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی به ضرورت ایجاد پایگاه اهدای خون در بیمارستان ناظران مشهد تاکید کرد و گفت: با ایجاد این پایگاه بخشی از مشکلات تامین خون بیماران رفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه فرهنگ اهدای خون بین افراد جامعه باید افزایش یابد افزود: بانوان سهم اندکی در تولید خون دارند بطوریکه سهم آنان در تامین خون در استان خراسان رضوی ۶ درصد است و این در حالی است که طی سالهای اخیر به دنبال اقدامات انجام شده این شاخص ۲ درصد افزایش داشته است.
دکتر اسلامی ادامه داد: سال گذشته از ۱۷۰ هزار مراجعه کننده به پایگاههای اهدای خون در خراسان رضوی ۱۴۰ هزار نفر شرایط اهدا را داشته و از آنها خون‌گیری به عمل آمده است.

مشهد قطب تشخیص و درمان سرطان

رییس بیمارستان ناظران مشهد نیز گفت: این بیمارستان با داشتن پنج دستگاه شتاب دهنده به عنوان قطب تشخیص و درمان سرطان کشور شناخته شده است.
دکتر مسعود خانی افزود: در این بیمارستان هیچ بیماری به خاطر نداشتن پول و عدم تمکن مالی از درمان محروم نخواهد شد و علاوه بر اعمال تعرفه دولتی، هزینه‌های درمانی بیمارانی که مشکل مالی دارند با کمک خیران تامین خواهد شد.
وی ادامه داد: در این مرکز برای همراهان بیمارانی که از شهرستانها و استانهای دیگر مراجعه می‌کنند در اقامتگاههایی که با کمک خیران ساخته شده است اسکان موقت پیش‌بینی شده است.
رییس هیات مدیره این بیمارستان نیز از آمادگی بیمارستان ناظران مشهد برای تاسیس پایگاه اهدای خون در این مرکز خبر داد و گفت: هم اکنون یک پایگاه سیار اهدای خون در بیمارستان ناظران مشهد فعالیت دارد اما ایجاد پایگاه دائمی اهدای خون در این بیمارستان ضروری است.
حمید مستشاری افزود: اهدای خون یک زکات واجب است و خیران سلامت می‌توانند در جهت احداث پایگاه اهدای خون قدم بردارند.

بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی ناظران که به عنوان بزرگترین و مجهزترین بیمارستان درمان بیماران سرطانی در شمال شرق کشور شناخته شده است با مساحت ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیربنای ۲۹ هزار مترمربع در پنج طبقه در سال ۱۳۹۹ به بهره‌برداری رسید.

این بیمارستان با هزینه خیران مشهد و بویژه انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی ساخته شده است.

انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد که مرکز درمانی رضا (ع) و بیمارستان عباس ناظران را ساخته است از سال ۱۳۶۱ توسط گروهی از نیکوکاران در این کلانشهر فعالیت می‌کند.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دیکته شب کلاس اول دبستان