داروخوری نوزاد چیست؟ هنگام خرید ست داروخوری به چه نکاتی توجه کنیم؟


داروخوری نوزاد چیست؟ هنگام خرید ست داروخوری به چه نکاتی توجه کنیم؟

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که کودکتان از قورت دادن و بلعیدن داروهایی که برای سلامتش ضروری است، امتناع کند. در این مقاله قصد داریم تا پاسخی مشخص به سوال داروخوری نوزاد چیست و هنگام خرید ست داروخوری به چه نکاتی باید توجه کرد، صحبت کنیم.

در پاسخ به سوال داروخوری نوزاد چیست؟ باید بگوییم، زمانی که نوزاد یا کودک خردسال شما به دلیل مزه بد دارو یا حتی شیطنت از خوردن دارو اجتناب می‌کند، خبر خوب این است که لوزام و راهکارهایی وجود دارد که او را ترغیب کند تا دارویش را بدون هیچ دردسری مصرف کند.

در این مقاله می‌خوانید:

ترفندهایی برای داروخوری نوزادان نکاتی که هنگام داروخوری نوزاد باید رعایت شود متخصص اطفال خوب از کجا پیدا کنم؟

بیشتر بخوانید: خوردن دارو در دوران شیردهی، محدودیتی دارد؟

هنگامی که کودک شما نیاز به مصرف دارو پیدا می‌کند، به زور متوسل شدن و واردار کردن او به مصرف دارو تنها شرایط را بدتر می‌کند. پس سعی کنید تا با آرامش و مشورت با مشاوران و متخصصان حوزه کودک به دنبال راهکارهای کاربردی باشید.

در این مقاله سعی داریم تا علاوه بر پاسخ به سوال داروخوری نوزاد چیست؟ شما را با ست‌های داروخوری که روند دارو دادن به کودک را آسان‌تر می‌کنند، آشنا کنیم.

مطالب پیشنهادی: عوارض مصرف دارو در نوزادان

ترفندهایی برای داروخوری نوزادان


داروخوری نوزاد چیست؟ هنگام خرید ست داروخوری به چه نکاتی توجه کنیم؟
بیشتر نوزادان به دلیل طعم بد داروها یا از سر شیطنت و لجبازی از خوردن داروهایشان خودداری می‌کنند. کودکانتان را هر چقدر هم که خردسال باشند دست کم نگیرید. آن‌ها بسیار باهوش‌اند و متوجه حالت‌های ذهنی شما می‌شوند. پس با وادار کردن آن‌ها به انجام کاری که علاقه‌ای به آن ندارند، اوضاع را بدتر نکنید.

بیشتر بخوانید: نحوه دارو دادن به نوزاد، ده نکته مفید

در ادامه ترفندهایی را در اختیارتان قرار می‌دهیم تا راحت‌تر با واکنش‌های کودکان در برابر امتناع از خوردن دارو، روبه‌رو شوید.

طعم دارو را با مواد غذایی پنهان کنید

همان طور که اشاره کردیم، عمده‌ترین دلیل اجتناب کودکان از خودن دارو طعم بد آن است. در چنین شرایطی بهتر است یا از پزشک کودک بخواهید که داروهای طعم‌دار مناسب کودکان را تجویز کند یا اگر این امکان وجود ندارد، دارو را با ماده‌ای خوشمزه مانند عسل، آب میوه‌های مورد علاقه کودکتان یا شیر طعم‌دار شده مخلوط کنید و به فرزند خود بدهید.

از سرنگ داروخوری استفاده کنید


داروخوری نوزاد چیست؟ هنگام خرید ست داروخوری به چه نکاتی توجه کنیم؟
اگر دارویی را که با قاشق به کودک خود می‌دهید، بیرون می‌ریزد یا از خوردن آن امتناع می‌کند، استفاده از سرنگ داروخوری که در اکثر ست‌های داروخوری موجود است، گزینه مناسبی محسوب می‌شود. با ریختن دارو روی زبان یا داخل حلق کودک یه کمک سرنگ داروخوری، او را در عمل انجام شده می‌گذارید.

مطالب پیشنهادی: چگونه به نوزاد دارو بدهیم؟

از پستانک کمک بگیرید


داروخوری نوزاد چیست؟ هنگام خرید ست داروخوری به چه نکاتی توجه کنیم؟
نوزادان معمولا بی اختیار با وارد کردن پستانک در دهانشان شروع به مکیدن آن می‌کنند. پس از این فرصت کمال استفاده را ببرید! دارو را نوک پستانک بریزید و آن را داخل دهان نوزادتان کنید. ممکن است ابتدای امر کمی بی‌تابی کند و نارضایتی خود را از مزه دارو اعلام کند. اما مهم این است که دارو وارد بدنش شده و شما موفق شده‌اید.

او را قنداق کنید

هنگام خوراندن دارو به نوزادتان برای جلوگیری از غلت زدن او یا پریدن دارو در گلویش، او را قنداق کنید و با مهربانی و آرامش کم کم دارو را داخل دهانش بریزید. ایجاد حس آرامش و امنیت در آغوشتان برای نوزاد باعث می‌شود که به شما اعتماد کرده و کم‌تر لجبازی کند.

او را سرگرم کنید


داروخوری نوزاد چیست؟ هنگام خرید ست داروخوری به چه نکاتی توجه کنیم؟
کودکان معمولا وقتی سرشان گرم باشد توجهشان از موارد دیگر به‌صورت لحظه‌ای پرت خواهد شد. پس این فرصت خوبی برای خوراندن دارو به آن‌ها است. چند دقیقه‌ای را صرف بازی و سرگرم کردن کودک خود کنید و او را بخندانید،‌ همان‌طور که مشغول سرگرمی و خنده است قاشق دارو را در دهانش قرار دهید.

بیشتر بخوانید: مراقبت صحیح از نوزاد، هشت روش کاربردی

نکاتی که هنگام دارو دادن به نوزاد باید رعایت شود


داروخوری نوزاد چیست؟ هنگام خرید ست داروخوری به چه نکاتی توجه کنیم؟
همان‌طور که در پاسخ به سوال دارخوری نوزاد چیست؟ مطرح کردیم، به زور متوسل شدن برای خوراندن دارو به نوزادان، کار سنجیده‌ای نیست و شرایط را بدتر می‌کند. در دامه قصد داریم تا نکاتی را درباره داروخوری نوزادان در اختیارتان قرار دهیم تا عملکردی مناسب‌تر در این شرایط داشته باشید.

از جمله نکاتی که بهتر است هنگام دارو دادن به کودک خود رعایت کنید:

به زور متوسل شدن برای خوراندن دارو به نوزادان، کار سنجیده‌ای نیست و شرایط را بدتر می‌کند.
به زور دارو را وارد دهان کودک نکنید، زیرا ممکن است در گلویش بپرد و سلامتش به خطر بیفتد اگر قصد دارید تا دارو را با مواد غذایی مخلوط کنید، حتما از عدم تداخل ماده غذایی با دارو اطمینان حاصل کنید هنگام استفاده از سرنگ برای خوراندن دارو به کودک، آن را آرام آرام به دهانش تزریق کنید و از تزریق یکباره دارو به دهانش جدا خودداری کنید سعی کنید با نوزاد هنگام خوردن دارو همدردی کنید و با سرگرم کردنش، تمرکز او را از روی مزه بد دارو بردارید

بیشتر بخوانید: روش های مراقبت از نوزاد، آیا میدانید؟

متخصص اطفال خوب از کجا پیدا کنم؟


داروخوری نوزاد چیست؟ هنگام خرید ست داروخوری به چه نکاتی توجه کنیم؟
همیشه مادران در پیدا کردن یک متخصص اطفال خوب، نهایت وسواس را به خرج می‌دهند زیرا سلامت کودکشان کاملا وابسته به تشخیص درست پزشکی است که به آن مراجعه می‌کنند و این نکته‌ای بسیار حائز اهمیت است.

مطالب پیشنهادی: مکمل های غذایی برای نوزادان، راهنمای مصرف

اگر به دنبال یک متخصص اطفال خوب و با تجربه برای کودک خود هستید، پیشنهاد می‌کنیم تا سری به کلینیک نی نی بان بزنید. در این وبسایت گروهی از پزشکان و متخصصان باتجربه و شناخته شده حوزه اطفال به شما معرفی شده و می‌توانید به کمک اطلاعات تماسی که از هریک از پزشکان در این وبسایت قرار داده شده‌است، به آن‌ها مراجعه کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج