در دوران کرونا چه گوشتهایی باید مصرف شود؟
به گزارش بهداشت نیوز (https://behdasht.news/)، بیماری ذاتاً برای هر انسانی آزاردهنده است و موجب تضعیف جسم و روح وی میشود. حال اگر این بیماری خطرناک در جامعه و بسیاری از کشورها...
به گزارش بهداشت نیوز، بیماری ذاتاً برای هر انسانی آزاردهنده است و موجب تضعیف جسم و روح وی میشود. حال اگر این بیماری خطرناک در جامعه و بسیاری از کشورها شیوع پیدا کند و بیماران مختلفی را به کام مرگ بکشاند دیگر از حالت طبیعی خود خارج می شود و باید راهکاری برای خلاصی از آن جست.
چه نوع گوشتی مصرف کنیم تا سیستم ایمنی بدنمان را قوی کنیم یا چه گوشتی ممکن است سیستم ایمنی بدن را ضعیف کند. پزشکان و متخصصان تغذیه مصرف گوشت گوسفندی، مرغ محلی، زبان و چشم، پاچه، میگو، جگر سیاه و سفید و بوقلمون را که دارای طبع گرم هستند توصیه می کنند و از مصرف سوسیس، کالباس، گوشت گاو و ... مردم را پرهیز میدهند.
همچنین ماهی دارای طبع سرد است و ممکن است برای افرادی که دارای طبع گرم هستند مشکلساز شود. از جمله تأثیرات غذاهای طبع گرم میتوان به افزایش انرژی، گردش خون، دفع اندامها، گرم کردن و بهبود سردی بدن اشاره کرد.
همچنین مصرف روزانه سبزیجات و میوهجات برای مقابله با ویروس کرونا توصیه میشود. مصرف میوههایی مانند آناناس، انجیر تازه و خشک شده، انگور، خرما، سیبهای شیرین، قیسی، موز، گلابی، بالنگ، مویز،گیلاس و انواع توتها و کشمشها بیشتر توصیه میشود.
منبع: آنا