طرز تهیه سس پستو سبز، با گوجه فرنگی و ریحان
سس پستو یکی از انواع سسهای بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با غذاهایی مثل انواع پاستا، ساندویچ و پیتزا سرو میشود.
مواد لازم سس پستو
برگ ریحان ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۱پیمانه
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور تهیه سس پستو
مرحله اول
ابتدا برگهای ریحان را جدا میکنیم و میشوییم، سپس داخل آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی شان برود. در ادامه برگهای ریحان را به همراه پنیر پارمزان داخل مخلوط کن یا میکسر میریزیم. مغز گردو را نیز به مخلوط کن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
برای تهیه سس پستو به سلیقه خود میتوانید مغز بادام هندی، بادام زمینی یا پسته را جایگزین مغز گردو کنید. اگر میخواهید از بادام هندی یا بادام زمینی استفاده کنید حتما انرا قبل از اضافه کردن به دیگر مواد کمی تفت دهید.
مرحله سوم
تفت دادن بادام هندی یا بادام زمینی عطر و طعم سس را مطبوعتر میکند. در ادامه سیر را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم. میتوانید ادویههای باب میل خود را نیز در این مرحله اضافه کنید.
مرحله چهارم
مثلا اگر از طعم سسهای تند خوشتان میآید میتوانید مقداری زنجبیل و فلفل قرمز هم به سس خود اضافه کنید. حالا درب مخلوط کن یا میکسر را میگذاریم و چند پالس میزنیم تا مواد کاملا یکدست و به شکل پوره شوند.
مرحله پنجم
حالا سس را از مخلوط کن یا میکسر خارج میکنیم و داخل یک کاسه مناسب میریزیم. در پایان روغن زیتون را به سس اضافه میکنیم و با قاشق ترکیب میکنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سس را در یخچال در ظرف درب دار نگهداری میکنیم.
مرحله ششم
دلیل اینکه روغن زیتون را به همراه دیگر مواد داخل میکسر نمیریزیم این است که اگر این کار را انجام دهیم مقدار زیادی از روغن زیتون به دیوارههای میکسر یا مخلوط کن میچسبد و هدر میرود. با این روش شما حتی یک قطره هم از روغن زیتون را از دست نخواهید داد.
منبع: چی شی