کدام شغل آدم‌ های روان آزار را جذب می‌ کند؟


کدام شغل آدم‌ های روان آزار را جذب می‌ کند؟

زمانی که وقت زیادی را در محیط‌های کاری گذرانده باشید، احتمال زیادی وجود دارد که در قسمتی از زندگی حرفه ایتان با یک فرد سایکوپت یا روان آزار مواجه شده باشید.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، بر خلاف باور برخی از مردم، همه سایکوپت‌ها قاتل‌های سریالی یا آدم‌کش‌های تبر به دست نیستند. در واقع، تنها جمعیت کوچکی از سایکوپت ها واقعا تهاجمی هستند. افراد تقریبا همیشه به این نتیجه می‌رسند که سایکوپت‌ها از لحاظ ظاهری افسونگر و جذاب هستند، هرچند بعد‌ها می‌فهمند که بسیار سنگدل هستند.

در ادامه به این سوال که آدم‌های روان آزار معمولا جذب کدام مشاغل می‌شوند می‌پردازیم.

سایکوپت چیست؟

در حالی که سایکوپت در اصطلاح‌شناسی جدید، به یک اصطلاح همه‌گیر برای قاتل‌ها و دیوانگان مجرم تبدیل شده است، ولی این اصطلاح در زمینه روانشناسی تعریف بسیار مشخصی دارد. این اصطلاح رسما به‌عنوان شخصیت سایکوپاتیک اطلاق می‌شود، اگرچه آن را روان‌پریش یا اجتماع‌پریش هم می‌گویند.

چیزی که برآورد شده است این است که یک درصد از این جمعیت به درستی به‌عنوان یک سایکوپت شناخته می‌شوند، اگرچه این رقم در بین جمعیت زندانیان تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد، که جای تعجبی هم ندارد. آن‌چه تعجب‌آور است این حقیقت است که سایکوپت‌ها ممکن است در برخی مشاغل حضور بیشتری داشته باشند. بسته به مکانی که در آن مشغول به کار هستید، ممکن است در محل کارتان با سایکوپت‌ها مواجه شوید حتی ممکن است خودتان نیز یک سایکوپت باشید، درست مانند یک عصب‌شناس که در سن ۵۸ سالگی الگو‌های مغزی سایکوپاتیک خود را کشف کرد.

۱۰ شغل که بیشترین آمار سایکوپت‌ها را دارد: مشاغل سایکوپت‌ها

۱. مدیر عامل

۳. کشیش

۴. فروشنده

۵. جراح

۶. خبرنگار

۷. افسر پلیس.

۸.سرآشپز

۹. کارمند دولت

شاید در بین مشاغل سایکوپت‌ها یا حرفه‌هایی که بیشترین سایکوپت را دارند به شباهت‌هایی پی‌ببرید، این افراد اساسا قدرت را به ویژه در مقابل مردم در دست دارند. آن‌ها برای تصمیم گیری‌های غیراحساسی و هدفمند پاداش در نظر می‌گیرند. آن‌ها معمولا در کارشان پیشرفت می‌کنند و حتی احساس می‌کنند برای رفتار سایکوپتیک‌شان پاداش می‌گیرند.

مطالعه‌ای که در این زمینه انجام شد به این نتیجه دست یافت که موقعیت‌های بالای مدیریتی ممکن است تا سه درصد از سایکوپت‌ها را شامل شوند. این رقم به اندازه رقم سایکوپت‌های زندانی نیست، ولی از ۱ درصدی که جامعه کل را تشکیل می‌دهد بیشتر است.

۱۰ شغل که سایکوپت‌ها را به خود جذب نمی‌کنند

۱. مشاغل مربوط به مراقبت و نگهداری

۲. پرستار

۳. درمان‌گر

۴. صنایع دستی

۵. آرایشگر

۶. کارمند امور خیریه

۷. معلم

۸. هنرمند خلاق

۹. پزشک

۱۰. حسابدار

این مشاغل، در مقابل فهرست اول، کار‌هایی هستند که نیازمند همدلی و همدردی هستند، مستلزم تماس فرد با فرد هستند، و غالبا، قدرت زیادی به شخص نمی‌دهند. اگر یک سایکوپت یا روان آزار در یکی از این مشاغل مشغول به کار شود، اصلا نمی‌تواند به درستی کارش را انجام دهد، یا حتی از کارش لذت هم نمی‌برد؛ بنابراین اگر با این افراد مشغول به کار هستید احتمالا از سایکوپت‌های محل کار در امان هستید.

اکثر این موقعیت‌ها تعجب‌آور نیستند، اگرچه چیز‌های موازی جالبی در بین این دو فهرست وجود دارد، مثلا تفاوت بین یک جراح، یک پزشک، یا یک فروشنده و یک حسابدار. آن‌گونه که مشخص است، انحراف جزئی در مسیر حرفه‌ای افراد می‌تواند مشخص کند تا چه اندازه سایکوپت هستند یا نیستند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نامه به دوست صمیمی ؛ 7 نمونه متن نامه به دوست ،جدید و محبت آمیز