طرز تهیه املت اسپانیایی
املت اسپانیایی یکی از انواع املتهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه میشود
مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۴ عدد
ژامبون مرغ ۴ ورق
فلفل دلمهای ۲ رنگ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور پخت املت اسپانیایی
مرحله اول
برای تهیه املت اسپانیایی مجلسی ابتدا فلفل دلمهای را خرد میکنیم و به همراه کمی روغن تفت میدهیم تا نرم شود، سپس قارچ را به صورت حلقهای خرد میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا آب اضافی اش تبخیر شود.
مرحله دوم
پس از اینکه قارچ و فلفل دلمهای به خوبی سرخ شدند، انها را کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتند و خنک شوند. در ادامه تخم مرغها را داخل یک کاسه مناسب میشکنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ را به خوبی میزنیم تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس گوجه فرنگی را خرد کرده و به همراه پنیر پیتزا، فلفل دلمهای و قارچ که خنک شده اند به تخم مرغها اضافه میکنیم. در ادامه ژامبون را نیز خرد کرده و به تخم مرغها اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد املت را به خوبی ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. حالا داخل یک ظرف مناسب با قطر حدود ۱۶ تا ۲۰ کاغذ روغنی میاندازیم یا در صورت نبود کاغذ روغنی با روغن چرب میکنیم و مایه املت را داخل ظرف میریزیم.
مرحله پنجم
فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود، سپس ظرف حاوی مواد را به مدت ۳۰ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار میدهیم تا املت اماده شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی املت رنگ بگیرد.
منبع:/yasamannajmi