نان تست ایتالیایی (بروسچتا)


نان تست ایتالیایی (بروسچتا)

نان تست ایتالیایی (بروسچتا),نان تست ایتالیایی,بروسچتا,دستور پخت نان ایتالیایی,نان پیتزا ایتالیایی,طرز تهیه نان ایتالیایی,یک نوع نان ایتالیایی,نان ایتالیایی,نان

نان تست ایتالیایی (بروسچتا)
مواد لازم :
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری تره ساطوری: یک قاشق غذاخوری ریحان ساطوری: یک قاشق غذاخوری آبلیمو: یک قاشق غذاخوری سیر له‌شده: یک حبه گوجه‌فرنگی بی‌دانه خردشده: 3 تا 4 عدد پیاز قرمز خردشده: یک عدد نمک و فلفل تازه‌ساب: کمی نان تست به قطعات یک‌ونیم سانتی‌بریده‌شده: 3 عدد

روش تهیه :

روغن زیتون، تره، ریحان، آبلیمو، سیر، گوجه‌فرنگی و پیاز را مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل اضافه کرده روی نان تست ریخته و سرو کنید.
منبع: آکا ایران

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ماش ماشک غذای سنتی استان قم