طرز تهیه بروسکتا؛ این غذای ساده و اصیل ایتالیایی


طرز تهیه بروسکتا؛ این غذای ساده و اصیل ایتالیایی

بروسکتا که بروشتا هم نامیده می‌شود، یکی از ساده‌ترین و راحت‌ترین خوراکی‌هایی است که می‌توان درست کرد. موادی که در تهیه این خوراکی به‌ کار می‌روند، از آن غذایی خوش‌طعم ساخته‌اند. انواع متفاوتی از بروسکتا وجود دارند که در این مقاله قصد داریم...

بروسکتا که بروشتا هم نامیده می‌شود، یکی از ساده‌ترین و راحت‌ترین خوراکی‌هایی است که می‌توان درست کرد. موادی که در تهیه این خوراکی به‌ کار می‌روند، از آن غذایی خوش‌طعم ساخته‌اند. انواع متفاوتی از بروسکتا وجود دارند که در این مقاله قصد داریم آنها را به شما معرفی کنیم و طرز تهیه این غذای عالی را در اختیارتان بگذاریم.

بروشتا چیست؟

بروسکتا یا بروشتا با استفاده از نان تست‌شده یا گریل و روغن زیتون فراوان آماده می‌شود. بروسکتا ابتدا در رم ابداع و تهیه و سپس به مناطقی دیگر در ایتالیا از جمله اومبریا، ‌توسکانی و آبروتزو معرفی شد. مردم مناطق دیگر با افزودن مواد دیگر به تست بروسکتا به این خوراکی تنوع بخشیدند.

مواد اصلی بروسکتا

اگر می‌خواهید بروسکتای اصلی و کلاسیک را تهیه کنید، باید در پخت آن فقط از مواد زیر استفاده کنید. بروسکتا برای اولین بار با این مواد معرفی شده است:

  • نان: نان محلی ایتالیایی که نان محلی منطقه توسکانی است برای تهیه این خوراکی ایدئال است. البته به‌دلیل اینکه ممکن است نان محلی ایتالیایی در دسترس نداشته باشید، می‌توانید از نان‌ تست آماده یا ورقه‌های برش‌زده و تست‌شده نان‌های باگت استفاده کنید. فقط یادتان باشد که باید نان‌ بافت نسبتا محکمی داشته باشد تا بتوان مواد خوراکی را روی آن قرار داد.
  • روغن زیتون: روغن زیتون باکیفیت که بهتر است از نوع فرابکر باشد، طعم عالی به بروشتا می‌دهد.
  • سیر: چند حبه درشت سیر که استفاده از آن روی نان آسان باشد.
  • گوجه‌فرنگی: گوجه‌فرنگی کاملا رسیده یا گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی برای تهیه این خوراکی عالی‌اند.
  • نمک دانه‌درشت دریا: این نوع نمک طعم بسیار خوبی به بروشتا می‌دهد.
  • ریحان: سبزی معطری که برای تزئین بروسکتا استفاده می‌شود، سبزی تازه ریحان است.

طرز تهیه بروشتا

زمان آماده‌سازی مواد و پخت: ۱۵ دقیقه + ۵ دقیقه
کافی برای: ۵ نفر
کالری: ۲۰۳ کالری

مواد لازم

  • ۲ تا ۳ عدد گوجه‌فرنگی کاملا رسیده و درشت خردشده؛
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر؛
  • ۴ ورقه نان توسکانی یا هر نان محلی ایتالیایی دیگر؛
  • ۲ حبه سیر نصف‌شده؛
  • نمک دریای دانه‌درشت (برای تزئین)؛
  • چند برگ ریحان (درشت خرد‌شده برای تزئین).

مراحل تهیه

  1. گوجه‌فرنگی‌ها و نیمی از روغن زیتون را در کاسه‌ای بریزید و کاملا هم بزنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بمانند تا به‌خوبی مواد به خورد هم بروند (مرینیت شوند).
  2. ورقه‌های نان را به‌کمک توستر یا روی اجاق تست کنید به‌طوری‌ که رنگ نان‌ها به قهوه‌ای متمایل به طلایی تغییر کند.
  3. روی نان‌های تست‌شده سیر خام بمالید.
  4. روی نان آغشته به سیر، گوجه‌فرنگی‌های مرینیت‌شده را بریزید. در آخر روی آنها ریحان، نمک‌ دریا و باقی‌مانده روغن زیتون را بپاشید.

بروشتا آماده است! نوش جانتان!

ارزش غذایی بروسکتا

ماده غذایی مقدار مقدار تأمین‌شده از نیاز روزانه
چربی ۱۵ گرم ۱۹درصد
چربی اشباع‌شده ۲ گرم ۱۰درصد
کلسترول ۰ ۰
سدیم ۲۶۳ میلی‌گرم ۱۱درصد
کل کربوهیدرات ۱۶ گرم ۶درصد
فیبر رژیمی ۳ گرم ۹درصد
کل قند موجود ۵ گرم
پروتئین ۳ گرم
ویتامین سی ۲۱ میلی‌گرم ۱۰۷درصد
کلسیم ۳۴ میلی‌گرم ۳درصد
آهن ۱ میلی‌گرم ۶درصد
پتاسیم ۳۹۲ میلی‌گرم ۸درصد

روش‌های دیگر تهیه بروشتا

  • اگر هنگام تهیه این خوراکی گوجه‌فرنگی‌ها را حذف کنید و فقط روی نان تست سیر و سپس روغن زیتون فرابکر بزنید، به نوعی خوراکی به‌نام «فتونتا» (به توسکانی یعنی نان چرب) دست می‌یابید. فتونتا نوعی دیگر از انواع نان سیر ایتالیایی است.
  • رمی‌ها گاهی‌ بروسکتای خود را با آنچوی‌ماهیان و پنیر تازه ایتالیایی موزارلا درست می‌کنند.
  • اهالی سیسیل به‌جای ریحان از پونه کوهی استفاده می‌کنند.
  • نوع دیگر تهیه نان بروسکتای محبوب توسکانی‌ها استفاده از لوبیای سفید کانلینی به‌جای گوجه‌فرنگی است. سپس روغن فرابکر، نمک و فلفل روی لوبیا پاشیده می‌شود.
  • در نوع زمستانی بروسکتا که این هم به سبک توسکانی است، از کلم‌پیچ توسکانی استفاده می‌‌شود.

طرز تهیه بروشتا با نان تست

همان‌طور که در ابتدا گفتیم، می‌توانید به‌جای استفاده از نان محلی ایتالیایی، از نان‌ تست آماده که در بازار در دسترس است یا خودتان درست کرده‌اید استفاده کنید.

کلام آخر

تست بروسکتا یکی از مواد خوراکی خوش‌طعمی است که عصرانه خوبی محسوب می‌شود. اگر تجربه تهیه این خوراکی را دارید، خوشحال می‌شویم تجربه‌تان را با ما به اشتراک بگذارید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه چیزکیک ترکی با خمیر هزارلا