باقلاپلو با گوشت بوقلمون
با طرز تهیه باقلاپلو با گوشت بوقلمون با ما همراه باشید
مواد ذکر شده برای :۶ نفر
زمان پیش از پخت :۲۰ دقیقه ها
زمان پخت:۲ ساعت ۰ دقیقه
زمان کل :۲ ساعت ۳۰ دقیقه ها
۴۰۰ گرم گوشت بوقلمون تکه شده (سینه یا ران) به میزان لازم باقالی پخته شده قبلا آن را پخته باشید ۴ پیمانه برنج برنج آبکش شده باشد به میزان لازم شوید ۲ عدد پیاز نگین شده به میزان لازم نمک به میزان لازم زرچوبه به میزان لازم ادویه مخصوص بوقلمون ۱ قاشق چایخوری زعفران
طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون: در ابتدا پیاز را کمی تفت داده و بعد گوشت را اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم. کمی نمک، زرچوبه و ادویه مخصوص بوقلمون را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم و بعد حدود یک لیوان آب اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب گوشت تبخیر شود و گوشت پخته شود . بعد از پخته شدن گوشت برنج را آماده می کنیم و مقداری روغن در ظرف غذا ریخته در صورت تمایل می توانیم که ته ظرف را سیب زمینی یا هر چه که دوست داشته باشیم بذاریم و بعد مقداری از برنج آبکش شده را ریخته و بعد مقداری از باقالی پخته شده و مقداری شوید و مجددا روی آن را برنج ریخته و به مدت ۶۰ دقیقه روی شعله کم می گذاریم تا غذا آماده شود. نکته: می توان گوشت پخته شده را بین برنج هنگام دم آمدن هم گذاشت.
مواد اولیه
۴۰۰ گرم گوشت بوقلمون تکه شده (سینه یا ران) به میزان لازم باقالی پخته شده قبلا آن را پخته باشید ۴ پیمانه برنج برنج آبکش شده باشد به میزان لازم شوید ۲ عدد پیاز نگین شده به میزان لازم نمک به میزان لازم زرچوبه به میزان لازم ادویه مخصوص بوقلمون ۱ قاشق چایخوری زعفران
دستورالعمل
طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون: در ابتدا پیاز را کمی تفت داده و بعد گوشت را اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم. کمی نمک، زرچوبه و ادویه مخصوص بوقلمون را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم و بعد حدود یک لیوان آب اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب گوشت تبخیر شود و گوشت پخته شود . بعد از پخته شدن گوشت برنج را آماده می کنیم و مقداری روغن در ظرف غذا ریخته در صورت تمایل می توانیم که ته ظرف را سیب زمینی یا هر چه که دوست داشته باشیم بذاریم و بعد مقداری از برنج آبکش شده را ریخته و بعد مقداری از باقالی پخته شده و مقداری شوید و مجددا روی آن را برنج ریخته و به مدت ۶۰ دقیقه روی شعله کم می گذاریم تا غذا آماده شود. نکته: می توان گوشت پخته شده را بین برنج هنگام دم آمدن هم گذاشت.