باقلاپلو با گوشت بوقلمون


باقلاپلو با گوشت بوقلمون

با طرز تهیه باقلاپلو با گوشت بوقلمون با ما همراه باشید

باقلاپلو با گوشت بوقلمون
مواد ذکر شده برای :۶ نفر زمان پیش از پخت :۲۰ دقیقه ها زمان پخت:۲ ساعت ۰ دقیقه زمان کل :۲ ساعت ۳۰ دقیقه ها

مواد اولیه


۴۰۰ گرم گوشت بوقلمون تکه شده (سینه یا ران) به میزان لازم باقالی پخته شده قبلا آن را پخته باشید ۴ پیمانه برنج برنج آبکش شده باشد به میزان لازم شوید ۲ عدد پیاز نگین شده به میزان لازم نمک به میزان لازم زرچوبه به میزان لازم ادویه مخصوص بوقلمون ۱ قاشق چایخوری زعفران

دستورالعمل


طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون: در ابتدا پیاز را کمی تفت داده و بعد گوشت را اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم. کمی نمک، زرچوبه و ادویه مخصوص بوقلمون را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم و بعد حدود یک لیوان آب اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب گوشت تبخیر شود و گوشت پخته شود . بعد از پخته شدن گوشت برنج را آماده می کنیم و مقداری روغن در ظرف غذا ریخته در صورت تمایل می توانیم که ته ظرف را سیب زمینی یا هر چه که دوست داشته باشیم بذاریم و بعد مقداری از برنج آبکش شده را ریخته و بعد مقداری از باقالی پخته شده و مقداری شوید و مجددا روی آن را برنج ریخته و به مدت ۶۰ دقیقه روی شعله کم می گذاریم تا غذا آماده شود. نکته: می توان گوشت پخته شده را بین برنج هنگام دم آمدن هم گذاشت.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع پلو

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال روزانه شنبه 8 اردیبهشت 1403