پنکیک مرغ


پنکیک مرغ

پارسینه: پنکیک مرغ، پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که می توانید به راحتی و خیلی سریع برای انواع مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی خود آماده و طبخ کنید. مواد اصلی در طبخ این غذا سینه مرغ، تخم مرغ، پیاز و خرده نان می باشد...

پنکیک مرغ

از دیگر انواع پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می‌ توان به پنکیک سبزیجات، پنکیک آلمانی، پنکیک گوشت، کرپ مرغ و قارچ، رول استیک، پیراشکی مرغ، اشترودل هات داگ، راتا مرغ و بادام، مچبوس مرغ و… اشاره کرد.

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد تخم مرغ: ۱ عدد پیاز متوسط: ۱ عدد خرده نان: ۱ لیوان شیر: نصف لیوان ماست: ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید: به میزان لازم نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل

گام 1

ابتدا خرده نان را با شیر در یک ظرف مخلوط کنید.

گام 2

نان ها را با دست بفشارید تا شیر اضافی خارج شود.

گام 3

سپس نان ها را در یک ظرف دیگر بریزید.

گام 4

سینه مرغ را به صورت چرخ کرده آماده کنید.

گام 5

سپس سینه مرغ چرخ شده و ماست را به خرده نان‌ ها اضافه و مخلوط کنید.

گام 6

تخم مرغ، پیاز رنده شده و ادویه ها را نیز اضافه و خوب مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.

گام 7

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود.

گام 8

از مایه پنکیک کمی برداشته و در کف دست شکل دهید.

گام 9

سپس در آرد سفید بزنید و در ماهی تابه سرخ کنید.

گام 10

دو طرف پنکیک مرغ را نیز سرخ و آماده کنید.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه کوفته ازمیر با سس لذیذ