دستور پخت سوپ دال عدس آبادانی خوشمزه و خوشرنگ


  دستور پخت سوپ دال عدس آبادانی خوشمزه و خوشرنگ

طرز تهیه سوپ دال عدس قرمز با هویج خوشمزه و لعابدار و رژیمی به سبک جنوبی

  دستور پخت سوپ دال عدس آبادانی خوشمزه و خوشرنگ

مواد لازم برای سوپ دال عدس

دال عدس 1 لیوان برنج نیم دانه 1/2 لیوان پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد هویج 1 عدد رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری آبلیمو 2 قاشق چایخوری خامه صبحانه 3 قاشق غذا خوری نمک، فلفل به میزان لازم

1. طرز تهیه سوپ دال عدس

مرحله اول: ابتدا دال عدس و برنج را شسته آبکشی می کنیم و برای 1 ساعت می خیسانیم، بعد دال عدس و برنج را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه 2 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.

2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی برش می دهیم. حالا داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن اجازه می دهیم تا تفت خورده و طلایی شود.

3. مرحله سوم: افزودن ادویه ها

حالا سیر را رنده کرده و به همراه رب گوجه، فلفل و نمک به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر سیر و رنگ رب آزاد شود.

4. مرحله چهارم: افزودن سبزیجات

در این مرحله سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به شکل نگینی خیلی ریز برش می دهیم و به باقی مواد می افزاییم.

5. مرحله پنجم: افزودن دال عدس و برنج

حالا دال عدس و برنج پخته شده را هم به سوپ می افزاییم و دو لیوان آب هم می افزاییم و اجازه می دهیم تا همه مواد با هم پخته شوند.

6. مرحله آخر: سرو سوپ دال عدس

در نهایت پخت سوپ دال عدس را با گوشت کوب برقی پوره کرده و از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید حالا داخل ظرف سرو ریخته و در کنار لیمو ترش نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ دال عدس جنوبی خوشمزه

می توانید 1 عدد قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک در این سوپ کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج