«دیو و دلبر» از 18 خرداد به تالار وحدت می‌آیند


«دیو و دلبر» از 18 خرداد به تالار وحدت می‌آیند

تهران- ایرنا- تئاتر موزیکال «دیو و دلبر» به کارگردانی ماهان ‌حیدری و آهنگسازی بهزاد عبدی از 18 خرداد در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایرنا از روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، تئاتر موزیکال دیو و دلبر نوشته و کار ماهانحیدری با ترجمه آرش نعیمیان و تهیه‌کنندگی ماهانحیدری و النا خلیلی و آهنگسازی بهزاد عبدی از ۱۸ خرداد ساعت ۱۸ در تالار وحدت روی صحنه می‌رود و پیش فروش بلیت‌های آن از امروز- ۲۷ اردیبهشت- آغاز می‌شود.

در خلاصه داستان نمایش آمده است: داستان شاهزاده جوانی که در قالب یک هیولا زندانی شده است و تنها عشق واقعی است که می‌تواند این طلسم را نابود کند.

حمید حامی، بهزاد عمرانی، آرش نعیمیان، خسرو ‌پسیانی، کامران جهانبانی، نیکا افکاری، امیررضا توانایی، ثمیلا تحویلداری، مدیا هاشمی، رها میرمیثاقی و مایسا مظلومی بازیگرانی هستند که در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.

پیام قربانی طراح صحنه و لباس، علیرضا و محمدرضا ‌شریفی طراحان حرکت، لیلا جعفری مجری طرح، فرزام ‌شکاری مدیر اجرایی، بهروز ‌سیفی طراح صدا، محمود نیک‌پور سولو اسکیت، نوازنده- بازیگر؛ سارا پارسایی (فلوت)، ثمیلا تحویلداری (ساکسوفن)، سحر ‌شاطری (درامز، کاخن، شیکرز و ملودیکا)، لیلا حق‌جو (هارمونیکا)، تینا یوسفی (ویولن) و مدیا هاشمی (پیانو) از عوامل این نمایش هستند.

گروه کارگردانی؛ دستیار کارگردان: علیرضا ‌ملک‌محمودی، منشی صحنه: یلدا پیری، دستیار برنامه‌ریزی: دریا مهرابی، دستیاران کارگردان: امین باقرزاده و پریسا قنبری، دستیار تولید: علیرضا ‌ملک‌محمودی، مدیر مجازی: آرین امیرخان، موشن‌گرافی: پیمان امدادی، طراح تیزر: شهاب جعفرنژاد، فیلمبرداری مستند: جاوید علیپور، ساخت آکسسوار: محمد ‌رسولی، مدیر اجرایی لباس: الیکا شاهوردی و صبا معراجی و گروه حرکت: محمدامین ‌پازوکی، فرشته رضازاده، محمد اکبری، تارا گراگوری مالخاصیان، سینا ساعتیان، سامان توحیدی، امیرحسین اسفندیاری، حمیدرضا غلامحسینی، دیبا پورعزیزی، طلا تهرانی، رستا میرمیثاقی، سانیا مسعودی، نهال سرخابی و درسا پنجه از دیگر عوامل نمایش دیو و دلبر هستند.

«دیو و دلبر» از 18 خرداد به تالار وحدت می‌آیند

دیو و دلبر (beauty and the beast) افسانه‌ای است که برای نخستین بار توسط رمان نویس فرانسوی گابریل سوزان باربوت دوویلنوو در سال ۱۷۴۰ نوشته شده است و سپس در سال ۱۷۵۶ ژان ماری لپرنس دوبومونت آن را خلاصه و بازنویسی کرد. این افسانه تحت تاثیر داستان‌هایی از اساطیر یونان باستان مانند کوپید و سایکی و افسانه‌های ایتالیایی مانند پادشاه خوک است. از آنجایی که این داستان جزو معروف‌ترین اقسام قصه‌های شفاهی محسوب می‌شود، در کشورهای مختلف نسخه‌های مختلفی از آن روایت می‌شود.

برای سالیان طولانی دیو و دلبر موضوع مورد علاقه هنرمندان مختلفی در زمینه‌های تصویرسازی، تئاتر، باله، ادبیات، اپرا و سینما بوده و خواهد بود. افرادی همچون هنری فورد، ماریانا و مرسر مایر، جان دیکسون باتن، النور ور بویل و والتر کرین تحت تاثیر این افسانه تصویرسازی‌هایی را انجام داده‌اند.

سال ۱۹۴۶ ژان کوکتو شاعر و فیلمساز فرانسوی فیلمی را با اقتباس از دیو و دلبر به نام la belle et la Bête ساخت و در همان سال برنده جایزه بزرگ جشنواره فیلم کن شد. فیلیپ گلس یکی از تاثیرگذارترین آهنگسازان اواخر قرن بیستم در سال ۱۹۹۴ اپرایی بر اساس این فیلم ساخت و روی صحنه‌های فیلم اجرا کرد.

استودیوی والت دیزنی سال ۱۹۹۱ تصمیم گرفت تا دیو و دلبر را در قالب انیمیشنی موزیکال با همکاری هوارد اشمن ترانه‌سرا و آلن منکن آهنگساز ارائه کند. دیو و دلبر دیزنی، برنده جایزه گلدن گلوب بهترین فیلم موزیکال یا کمدی و تبدیل به نخستین انیمیشن شد و همچنین نخستین انیمیشنی بود که توانست نامزدی بهترین فیلم اسکار را به دست بیاورد و در ادامه برنده جایزه اسکار بهترین موسیقی متن و بهترین آهنگ اورجینال شد.

همچنین دیو و دلبر نخستین انیمیشنی بود که دیزنی در سال ۱۹۹۴ آن را روی صحنه برادوی برد. والت دیزنی پیکچرز سال ۲۰۱۷ اقتباس لایواکشن از انیمیشن را با بودجه ۲۲۵ میلیون دلاری به کارگردانی بیل کاندون منتشر کرد. این فیلم جزو یکی از گران‌قیمت‌ترین فیلم‌هایی‌ است که تاکنون ساخته شده است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...