کودکان در مهدکودک ها تحرک کافی ندارند


نرخ چاقی کودکان در گوشه و کنار جهان در حال افزایش است و تحقیقات جدید نشان می دهد برنامه های مراقبت از کودک ممکن است بخشی از این مشکل باشد. در این میان اکثر بچه های نوپا در این مهدکودک ها تقریباً به اندازه کافی ورزش...

کودکان در مهدکودک ها تحرک کافی ندارند

نرخ چاقی کودکان در گوشه و کنار جهان در حال افزایش است و تحقیقات جدید نشان می دهد برنامه های مراقبت از کودک ممکن است بخشی از این مشکل باشد. در این میان اکثر بچه های نوپا در این مهدکودک ها تقریباً به اندازه کافی ورزش نمی کنند.

به گزارش سیناپرس، دستورالعمل سلامت برای برنامه های مراقبت از کودک، ارائه حداقل دو فرصت در روز برای فعالیت بدنی، مجموعاً ۶۰ تا ۹۰ دقیقه را می طلبد. نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که ۷۴ درصد از مهدکودک ها فرصت کافی برای فعالیت بدنی را فراهم نکرده و تنها نیمی از آنها زمان توصیه شده را به بچه ها می دهند و فقط ۴۳ درصد به آنها فرصت و زمان کافی را می دهند.

لورن اولشو، سرپرست این تیم مطالعاتی و کارشناس سلامت در انجمن Abt در راکویل، در رابطه با موضوع فوق می گوید: کودکانی که فعالیت کمتری دارند، آمادگی جسمانی و هماهنگی ضعیف تری دارند، نرخ چاقی بالاتر، تمرکز کمتر و رشد شناختی ضعیف تری دارند. به طور کامل ۶۰ درصد کودکان در ایالات متحده به طور متوسط حدود ۳۰ ساعت در هفته در مهدکودک ها هستند، به این معنی که مراکز مراقبت از کودک فرصت اصلی برای بسیاری از کودکان برای فعال بودن است.

بررسی های انجام شده نشان می دهد بدون احتساب زمان چرت زدن و غذا خوردن، بچه ها در حدود ۲۵ درصد مواقع غیرفعال بودند،. متاسفانه در بیشتر کلاس ‌ها کودکان بدون تحرک بودند و بیشتر بچه ‌ها نشسته یا دراز کشیده اند. معلمان و والدین می توانند در مقابله با این روند نقش داشته باشند.
به باور محققان، پیدا کردن راه‌ هایی برای افزایش تحرک بچه ‌ها در داخل خانه، اجرای بازی ‌های موزیکال، حرکات کششی یا تعادل و تحرک داخل منزل در شرایط بد آب و هوایی بسیار مهم است. متاسفانه باید اذعان داشت که عدم فعالیت بدنی در برنامه‌ های مراقبت از کودک می ‌تواند منجر به چاقی و مشکلات متعدد سلامت شود.

به گزارش سیناپرس، دکتر اسکات کاهان از پژوهشگران این تیم مطالعاتی و مدیر مرکز ملی وزن و تندرستی در واشنگتن دی سی در تکمیل توضیحات همکارش گفت: فعالیت بدنی ناکافی و آمادگی جسمانی، به ویژه در کودکان خردسال، با مشکلات سلامتی و رفتاری بی‌شماری همراه است و از عوامل خطر برای چاقی، دیابت و بسیاری از دیگر شرایط سلامتی در اواخر زندگی است.

مدارس و مهد کودک ‌ها، به‌ ویژه آن ‌هایی که از کودکان در سنین پایین‌ تر مراقبت می‌کنند، مکان ‌های مهمی برای راهنمایی کودکان ما به انجام فعالیت‌ های بدنی به عنوان بخشی از فعالیت روزانه و ایجاد علاقه و عادات برای فعال بودن هستند. این مطالعه نشان می دهد که برای حمایت از فعالیت های سالم در زندگی فرزندانمان راه طولانی در پیش داریم.

به گزارش سیناپرس، کودکانی که اضافه وزن داشته یا چاق هستند در معرض خطر ابتلا به مشکلات قلبی، گوارشی (کبد چرب)، تنفسی، روانی و اجتماعی هستند. کودکان چاق همچنین حفره های دندانی، کاهش تراکم استخوان، سردرد، آپنه خواب و اضطراب را نسبت به همتایان غیر چاق خود تجربه می کنند و اضافه وزن و چاقی در دوران نوجوانی پیش بینی کننده مشکلات حفظ وزن طبیعی بدن در بزرگسالی است.

شرح کامل این پژوهش و یافته های آن به صورت آنلاین در آخرین شماره مجله تخصصی Pediatrics منتشر شده است.

مترجم: مریم عالمی

هرگونه کپی برداری و انتشار مطالب از خبرگزاری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.
لینک کوتاه
نظرات شما .socials{ background-size: 20px auto !important; height: 20px !important; width: 20px !important; margin-right: 0px !important; } .a2a_divider { border-left: 1px solid #000; display: inline; height: 16px; line-height: 16px; margin-left: -2px; margin-right: 10px; position: relative; top: -7px; } .social_linkedin{ background-image: url("https://sinapress.ir/images/linkedin_32.png"); background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 32px; margin-right: 10px; width: 32px; } .social_balatarin{ background-image: url("https://sinapress.ir/images/balatarin-enlogo.png"); background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 32px; margin-right: 10px; width: 32px; } .social_cloob{ background-image: url("https://sinapress.ir/images/cloob-logo-share.jpg"); background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 32px; margin-right: 10px; width: 32px; } .social_afsaran{ background-image: url("https://sinapress.ir/images/ir.afsaran.jpg"); background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 32px; margin-right: 10px; width: 32px; } .commentsCont .content ul li, .commentReplyPlaceHolder li { background: -moz-linear-gradient(center top , #f6f6f6, #ffffff) repeat scroll 0 0 transparent; border: 1px solid #cccccc; border-radius: 6px; margin-bottom: 5px; } .commentsCont .content ul li .commentinfo, .commentReplyPlaceHolder li .commentinfo { background-color: #eee; border-bottom: 1px solid #ddd; height: 22px; line-height: 19px; padding: 2px 10px; } .commentsCont .senderName, .commentReplyPlaceHolder .senderName { margin-left: 10px; } .commentsCont .dateTime, .commentReplyPlaceHolder .dateTime { color: #666; margin-left: 4px; float:left; } .commentsCont .content ul li .commentBox, .commentReplyPlaceHolder li .commentBox { padding: 10px; } .commentsCont ul { list-style: outside none none; margin: 0; padding: 0; }

نظرات شما

متن *

نام *

ایمیل *

کد امنیتی* کودکان در مهدکودک ها تحرک کافی ندارند[کد امنیتی جدید]

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه علمی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید