دستور پخت کباب کوبیده خانگی مجلسی با مرغ چرخ کرده


دستور پخت کباب کوبیده خانگی مجلسی با مرغ چرخ کرده

طرز تهیه کباب کوبیده با مرغ چرخ کرده خوشمزه و لذیذ به روش رستورانی

دستور پخت کباب کوبیده خانگی مجلسی با مرغ چرخ کرده

مواد لازم برای کوبیده مرغ

مرغ چرخ کرده500 گرم پیاز رنده شده و آب گرفته1 عدد آبلیمو1 قاشق غذا خوری زعفران دم شده2 قاشق غذا خوری روغن زیتون2 قاشق غذا خوری نمک، فلفل قرمزبه میزان لازم کرهبه میزان لازم

1. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

ابتدا مرغ چرخ کرده را داخل کاسه ای ریخته و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم.


2. مرحله دوم: افزودن ادویه ها به گوشت

نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و روغن را به گوشت افزوده خوب ورز می دهیم و برای 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

3. مرحله سوم: روش تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای

برای طبخ کباب کوبیده مرغ به دو روش می توانیم عمل کنیم، روش اول: مواد کوبیده را بین دو لایه کیسه فریزر قرار داده و به شکل مستطیل باز می کنیم و با چاقو به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و خطوطی با چاقو روی کباب انداخته و با کمک پلاستیک زیر گوشت داخل تابه انداخته و می پزیم.

4. مرحله چهارم: روش تهیه کوبیده مرغ زغالی

روش دوم: مواد گوشتی را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و به سیخ می کشیم حالا کباب ها را بر روی منقل می پزیم.

5. مرحله آخر: سرو کوبیده مرغ

کباب های آماده شده را در کنار گوجه کبابی و برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کوبیده مرغ رستورانی

استفاده از مقداری فلفل دلمه رنگی و جعفری خرد شده داخل مواد کباب کوبیده مرغ غذا را خوشمزه و زیبا می کند. برای مرغ چرخ کرده، از ران و سینه مرغ مخلوط استفاده کنید تا مرغ چرخ شده چربی لازم را به واسطه ران مرغ داشته باشد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | اولین تصاویر از حمله پهپادی نیروهای امنیتی به خودرو تروریست‌ها