ایران رتبه هفتم تولید قارچ در دنیا را دارد


ایران رتبه هفتم تولید قارچ در دنیا را دارد

سنندج- مدیرکل دفتر گلخانه، قارچ و گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ایران با تولید ۱۸۰ هزار تن قارچ، رتبه هفتم تولید این محصول را در دنیا دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، غلامرضا تقوی روز پنجشنبه در سومین سمینار تخصصی و جشنواره بین المللی قارچ کشور در سنندج اظهار کرد: تولید قارچ کسب و کاری است که از بهره برروی بالایی برخوردار و برای یک کیلو قارچ به کمتر از ۲۰ لیتر مصرف آب نیاز است.

تقوی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود میزان تولید قارچ خوراکی در سال جاری به ۱۸۵ هزار تن برسد.

وی با اشاره به میزان صادرات قارچ خوراکی در ده ماهه سال گذشته، گفت: بر اساس آمار رسمی گمرک جمهوری اسلامی ایران ۲ هزار و ۹۷۶ تن به ارزش ۳۵۸ هزار دلار صادرات قارچ خوراکی بوده است.

مدیرکل دفتر گلخانه، قارچ و گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی در همین حال پیش بینی کرد که امسال ۶۵۰ هزار تن به تولیدات گلخانه‌ای سبزی و صیفی در کشور اضافه شود و تولید قارچ از ۱۷۰ هزار تن در سال گذشته به ۱۸۵ هزار تن برسد.

وی انتقال کشت بخشی از سبزی و صیفی فضای باز به محیط کنترل شده، اصلاح، بازسازی و نوسازی واحدهای گلخانه‌ای و پرورش قارچ خوراکی، بهبود مدیریت تولید در محیط کنترل شده با ارتقای دانش فنی کارشناسان و بهره برداران از طریق تربیت نیروی ماهر و بکارگیری تکنولوژی‌های نوین و پیشرفته در گلخانه‌ها را از برنامه‌های اولویت دار این دفتر در بخش گلخانه‌ها برشمرد.


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، غلامرضا تقوی روز پنجشنبه در سومین سمینار تخصصی و جشنواره بین المللی قارچ کشور در سنندج اظهار کرد: تولید قارچ کسب و کاری است که از بهره برروی بالایی برخوردار و برای یک کیلو قارچ به کمتر از ۲۰ لیتر مصرف آب نیاز است.

تقوی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود میزان تولید قارچ خوراکی در سال جاری به ۱۸۵ هزار تن برسد.

وی با اشاره به میزان صادرات قارچ خوراکی در ده ماهه سال گذشته، گفت: بر اساس آمار رسمی گمرک جمهوری اسلامی ایران ۲ هزار و ۹۷۶ تن به ارزش ۳۵۸ هزار دلار صادرات قارچ خوراکی بوده است.

مدیرکل دفتر گلخانه، قارچ و گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی در همین حال پیش بینی کرد که امسال ۶۵۰ هزار تن به تولیدات گلخانه‌ای سبزی و صیفی در کشور اضافه شود و تولید قارچ از ۱۷۰ هزار تن در سال گذشته به ۱۸۵ هزار تن برسد.

وی انتقال کشت بخشی از سبزی و صیفی فضای باز به محیط کنترل شده، اصلاح، بازسازی و نوسازی واحدهای گلخانه‌ای و پرورش قارچ خوراکی، بهبود مدیریت تولید در محیط کنترل شده با ارتقای دانش فنی کارشناسان و بهره برداران از طریق تربیت نیروی ماهر و بکارگیری تکنولوژی‌های نوین و پیشرفته در گلخانه‌ها را از برنامه‌های اولویت دار این دفتر در بخش گلخانه‌ها برشمرد.

کد خبر 5543888

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مسابقات کاراته جام قهرمانان کرد در بانه برگزار شد