گامی تازه و مهم برای درمان مرموزترین بیماری قرن!


گامی تازه و مهم برای درمان مرموزترین بیماری قرن!

وقتی در سال ۱۹۸۸ تشخیص دادند که به اچ آی وی مبتلا هستم، مثل بسیاری دیگر در آن زمان، فکر می‌کردم که محکوم به مرگ هستم. هرگز فکر نمی‌کردم که مزه زندگی بدون ویروس را دوباره بچشم. از پزشکان بی‌نهایت سپاسگزارم، این بخشی از بیانیه بیماری است که به تازگی...

نواندیش: وقتی در سال ۱۹۸۸ تشخیص دادند که به اچ آی وی مبتلا هستم، مثل بسیاری دیگر در آن زمان، فکر می‌کردم که محکوم به مرگ هستم. هرگز فکر نمی‌کردم که مزه زندگی بدون ویروس را دوباره بچشم. از پزشکان بی‌نهایت سپاسگزارم، این بخشی از بیانیه بیماری است که به تازگی بعد از 31 سال پزشکان بیماری او را درمان کردند، بیماری ایدز که می توان آن را مرموز ترین بیماری قرن دانست چرا که محققان سال ها است در تلاش برای یافتن راه حلی به منظور درمان آن هستند.

به گزارش زهرا حسین زاده از سرویس سلامت نواندیش، "بنیاد ایدز آمریکا" در مورد درمان چهارمین بیمار مبتلا به ایدز نوشت: پژوهشگران و درمان‌گران ویروس ایدز از مداوای موفقیت‌آمیز چهارمین بیمار مبتلا خبر می‌دهند. این بیمار ۶۶ ساله‌ در یک مرکز سرطان‌شناسی ایالت کالیفرنیا در پی پیوند مغز استخوان، به طور کامل بهبود یافت.

گامی تازه و مهم برای درمان مرموزترین بیماری قرن!


بیمار یاد شده در سال ۲۰۱۹ به سرطان خون نیز مبتلا شد. در نتیجه، مانند دو بیمار دیگر از لندن و برلین، مورد پیوند مغز استخوان قرار گرفت. فرد اهداکننده، بخشی از ژن CCR5 را از دست داده بود. بدون این ژن، عامل بیماری نقص ایمنی ایدز، نمی‌تواند به مبتلایان آسیبی وارد کند.


بیماری که بهبود یافته، بعد از واکسیناسیون کرونا در مارس ۲۰۲۱، داروهای ضد ایدز خود را قطع کرد و تحت درمان مغزاستخوان قرار گرفت. او با رکورد ۳۱ سال، طولانی‌ترین مدت ابتلا به ایدز در میان مداواشدگان را دارد.


جنا دیکتر، متخصص بیماری‌های عفونی در مرکز سرطان‌شناسی کالیفرنیا گفته است: او مسن‌ترین بیماری است که تا کنون به طور کامل درمان شده و چیرگی او بر ویروس، نویدبخش سایر مبتلایانی است که سالمند هستند و از سرطان نیز رنج می‌برند.

دکتر دیکتر افزوده که شیمی درمانی ملایم نیز به بیمار کمک کرد اما روند درمان به طور کلی بسیار پیجیده است و عوارض جانبی قوی دارد: بر همین اساس نمی‌توان آن را یک گزینه عمومی برای اکثر بیماران ایدز معرفی کرد.

بسیاری معتقدند که با درمان چهارمین بیمار مبتلا می توان از این روش برای دیگران هم استفاده کرد و آن را گامی موثر و مهم در درمان اچ آی وی دانست.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تصاویر | سریع‌ترین 0 تا 100 خودروهای زمین