جزییات افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان


جزییات افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان

به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار به نقل از ایرنا، عبدالله میرزایی در خصوص لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان، اظهار داشت: این لایحه بخش‌های مختلفی دارد و یکی از بخش‌ها افزایش پلکانی حقوق است. وی افزود: اگر قرار بود افزایش حقوق طبق...

به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار به نقل از ایرنا، عبدالله میرزایی در خصوص لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان، اظهار داشت: این لایحه بخش‌های مختلفی دارد و یکی از بخش‌ها افزایش پلکانی حقوق است.

وی افزود: اگر قرار بود افزایش حقوق طبق روال گذشته باشد، افراد دارای حقوق بالا مشمول افزایش حقوق بیشتری می‌شدند، اما در این لایحه بحث افزایش حقوق بر اساس امتیاز مطرح است.

رییس امور جبران خدمت سازمان اداری و استخدامی گفت: بر اساس لایحه دولت افرادی که حقوق پایین‌تری دارند، از میزان درصد افزایش حقوق بیشتری برخوردار خواهند شد.

میرزایی بیان کرد: بر اساس جزء یک لایحه، افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان افرادی که پنج میلیون و 600 هزار تومان حقوق دریافت می‌کنند، 18 درصد و افراد با حقوق 30 میلیون تومان تنها سه درصد افزایش خواهد یافت.

وی توضیح داد: اگر قرار بود طبق روال گذشته افزایش حقوق 10 درصدی داشته باشیم، حقوق‌بگیران 30 میلیون تومان سه میلیون تومان و حقوق بگیران پنج میلیون و 600 هزار تومان، 560 هزار تومان افزایش حقوق شامل‌شان می‌شد.

رییس امور جبران خدمت سازمان اداری و استخدامی تاکید کرد: برای کاهش فاصله حقوق کارمندان و رعایت عدالت در دریافت حقوق و ترمیم حقوق کارکنان بحث افزایش پلکانی حقوق کارکنان مطرح شده است.

میرزایی ادامه داد: حق عائله‌مندی و حق اولاد نیز تکلیف قانونی بوده و در قانون جوانی جمعیت مطرح شده است و رقم آن به ترتیب برابر 50 درصد و 100 درصد برای کلیه مشمولان ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه اضافه شد.

این مقام مسوول گفت: فوق‌العاده ویژه برای کارکنان مشمول قانون مدیریت خدمات کشور است و برای کارکنان مشمول این قانون و تعدادی از دستگاه‌های اجرایی است. میزان افزایش فوق‌العاده ویژه به طور میانگین 21 درصد بوده و بر اساس پیشنهاد ارایه شده تا سقف 35 درصد پس از تایید شورای حقوق و دستمزد و بر اساس اعتبارات ابلاغی که با تایید سازمان برنامه بودجه انجام می‌شود، افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: در بند دیگر لایحه متناسب سازی حقوق، افزایش مستمری مددجویان 10 درصد است و برای دهک‌های درآمدی یک، دو و سه این میزان به 15 درصد می‌رسد.

میرزایی اظهار داشت: چون بازنشستگان کسورات بیمه‌ای ندارند، رقم ثابت برای افزایش دریافتی آنها لحاظ شده است که مبلغ 900 هزار تومان به حقوق این افراد اضافه می‌شود.

رییس امور جبران خدمت سازمان اداری و استخدامی ادامه داد: کارمندان دولت که سه هزار امتیاز را داشته باشند، یک میلیون و پنج هزار و 900 تومان افزایش خواهند داشت و برای کارکنانی که مشمول فوق‌العاده ویژه هستند تا دو میلیون تومان هم افزایش حقوق اعمال خواهد شد.

وی گفت: تاریخ اجرای لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت از شهریورماه 1401 است و پس از تصویب از شهریورماه محاسبه و اجرایی می‌شود.

میرزایی بیان کرد: این لایحه برای نخستین بار است در نظام اداری برای افزایش حقوق و کاهش فاصله طبقاتی بین حقوق کارکنان دولت مطرح شده که شیوه جدیدی است و با اجرای آن در سال‌های آینده شاهد کاهش فاصله بین طبقات درآمدی خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، لایحه متناسب‌سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشور 12 مهرماه به مجلس شورای اسلامی ارسال شد و امروز دو فوریت بررسی این لایحه در مجلس تصویب شد.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ روزانه سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 با معنی و تفسیر دقیق