به گزارش اقتصادآنلاین، ترشی پیاز یکی از انواع ترشی ها و چاشنی های خوشمزه ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی سرو می شود. طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی در ادامه آماده است. این ترشی فوری در 6 ساعت آماده می شود.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز رستورانی

60 میلی لیتر سرکه (انگور یا سیب)

آب جوش برای پر کردن شیشه

نمک (یک قاشق)

چند دانه خردل اختیاری و دانه فلفل سیاه

پیازها را به صورت حلقه ای خرد کنید. شکر، نمک، فلفل و دانه خردل، سرکه و آب جوش را به اندازه ای که ظرف پر شود اضافه کنید، درب آن را ببندید و ۲ تا ۳ بار زیر و رو کنید و اجازه دهید مخلوط شود. بعد از حدود 6 ساعت ترشی پیاز رستورانی آماده است.

حجم ویدیو: 2.21M | مدت زمان ویدیو: 00:00:19

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته