به گزارش اقتصادآنلاین، ترشی پیاز یکی از انواع ترشی ها و چاشنی های خوشمزه ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی سرو می شود. طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی در ادامه آماده است. این ترشی فوری در 6 ساعت آماده می شود.
مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز رستورانی60 میلی لیتر سرکه (انگور یا سیب)
آب جوش برای پر کردن شیشه
نمک (یک قاشق)
چند دانه خردل اختیاری و دانه فلفل سیاه
پیازها را به صورت حلقه ای خرد کنید. شکر، نمک، فلفل و دانه خردل، سرکه و آب جوش را به اندازه ای که ظرف پر شود اضافه کنید، درب آن را ببندید و ۲ تا ۳ بار زیر و رو کنید و اجازه دهید مخلوط شود. بعد از حدود 6 ساعت ترشی پیاز رستورانی آماده است.
حجم ویدیو: 2.21M
|
مدت زمان ویدیو: 00:00:19