طرز تهیه ترشی پرورده گردو و بادمجان را در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد . این ترشی یکی از ترشی های خوشمزه شمالی است که طعمی بی نظیر دارد . برای آشنایی با طرز تهیه آن با ما همراه باشید .
مواد لازم :
بادنجان: یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده: ۳۰۰ گرم
هویج : ۲۰۰ گرم
سرکه : یک لیتر
زردچوبه:یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی:یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند: پنج عدد
گردو ریز خرد شده:نصف پیمانه
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن ترشی پرورده گردو و بادمجان ابتدا بادنجان ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد کبابی میکنیم.اگر امکان کبابی کردن آن روی آتش یا منقل را دارید بسیار خوشمزه تر خواهد شد. پس از سرد شدن پوست آن ها را گرفته و ریز خرد میکنیم. هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم. فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام موادی که در بالا به آنها اشاره شد را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می گذاریم تا آماده شود.
پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه انواع ترشی در شهر های مختلف نیز آشنا شوید.