دسر خوشمزه شب یلدا / طرز تهیه پاناکوتا انار + فیلم


دسر خوشمزه شب یلدا / طرز تهیه پاناکوتا انار + فیلم

با آموزش طرز تهیه پاناکوتا انار همراه ما باشید.

به گزارش اقتصادآنلاین، پاناکوتا انار یک دسر خوشمزه است که با توجه به میوه زمستانی که دارد انتخاب مناسبی برای شب یلداست. در ادامه طرز تهیه این دسر خوشمزه شب یلدا آمده است.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا انار / دسر خوشمزه شب یلدا

یک بسته ژله آلوورا

یک و نیم لیوان آب جوش

انار دون شده

خلال پسته

دو لیوان شیر

نصف لیوان شکر

نوک ق چ وانیل

یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

۱۰۰ گرم خامه صبحانه

طرز تهیه پاناکوتا انار / دسر خوشمزه شب یلدا​

ژله آلوورا را با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و روی بخار کتری بن ماری کنید. قالب را چرب کنید دانه های انار و خلال پسته و ۶ قاشق ژله بریزید و ۵ دقیقه بزارید تا ببندد. دوباره انار و خلال پسته و چند قاشق ژله بریزید. اینکار را ۴ تا ۵ مرحله انجام بدید که انارها ته نشین نشود.

برای قسمت پاناکوتا این دسر خوشمزه شب یلدا دو لیوان شیر، نصف لیوان شکر و وانیل را روی حرارت بزارید تا شکر حل شود. سپس پود ژلاتین را با یک چهارم لیوان اب سرد حل کنید روی بخار کتری بزارید تا حل شود و به شیر اضافه کنید.

۱۰۰ گرم خامه صبحانه را با مقداری شیر رقیق کنید و بعد به پاناکوتا اضافه کنید. اجازه دهید پاناکوتا سرد بشه بعد آروم روی ژله بریزید و چندساعتی درون یخچال بگذارید تا ببندد. برای درآوردن از کنارها با چاقو جدا کنید و 20 ثانیه درون آب جوش بگذارید قالب را و در ظرف برگردانید.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


زشتی 9 ملکه زیبایی جهان بدون آرایش ! + عکس های قبل و بعد از مسابقه