دستور پخت کوردن بلو برای 4 نفر


دستور پخت کوردن بلو برای 4 نفر

کوردن بلو در اصل نوعی شنیتسل است که داخل آن را با پنیر زرد و کالباس پر می‌کنند که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه می‌شود. این غذا به صورت غوطه‌ور در روغن باید سرخ شود تا کاملاً مغز پخت شود.

کوردن بلو cordon bleu چیست ؟

کوردن بلو (Cordon Bleu) یک غذای اروپایی است که از گوشت پیچیده شده در پنیر است. کوردن بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته می‌شود که میان آن ژامبون و پنیر قرار می‌دهند و سرخ می‌کنند و معمولاً با سس سرو می‌شود.

کوردن بلو یک نوع شنیتسل مرغ است . طعم پنیر و ژامبون لذتی فوق العاده به آن می‌دهد. درست کردن آن هم سخت نیست . پس بیایید شروع کنیم .

مواد لازم :میزان مورد نیاز :
سینه مرغ۲ عدد
ژامبون۲ ورق (برش )
پنیر ورقه ای۲ عدد
پودرسوخاری یا خورده های ریز شده نانیک لیوان
آرد۳ قاشق سوپ‌خوری
تخم مرغیک عدد
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم
فلفلدلخواه
نمکدلخواه
دستور پخت کوردن بلو برای 4 نفر

طرز تهیه کوردن بلو:

سینه مرغ را با گوشتکوب بکوبید دقت کنید که پاره نشود.

روی آن ژامبون و پنیر پیتزا را بگذارید و لوله کنید . بوسیله یک خلال دندان می‌توانید آنرا ببندید .

به ترتیب در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ کنید . نوش جان .

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بدون توقف