دستور پخت کوردن بلو برای 4 نفر
کوردن بلو در اصل نوعی شنیتسل است که داخل آن را با پنیر زرد و کالباس پر میکنند که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه میشود. این غذا به صورت غوطهور در روغن باید سرخ شود تا کاملاً مغز پخت شود.
کوردن بلو cordon bleu چیست ؟
کوردن بلو (Cordon Bleu) یک غذای اروپایی است که از گوشت پیچیده شده در پنیر است. کوردن بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته میشود که میان آن ژامبون و پنیر قرار میدهند و سرخ میکنند و معمولاً با سس سرو میشود.
کوردن بلو یک نوع شنیتسل مرغ است . طعم پنیر و ژامبون لذتی فوق العاده به آن میدهد. درست کردن آن هم سخت نیست . پس بیایید شروع کنیم .
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
سینه مرغ | ۲ عدد |
ژامبون | ۲ ورق (برش ) |
پنیر ورقه ای | ۲ عدد |
پودرسوخاری یا خورده های ریز شده نان | یک لیوان |
آرد | ۳ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
روغن برای سرخ کردن | به میزان لازم |
فلفل | دلخواه |
نمک | دلخواه |
طرز تهیه کوردن بلو:
سینه مرغ را با گوشتکوب بکوبید دقت کنید که پاره نشود.
روی آن ژامبون و پنیر پیتزا را بگذارید و لوله کنید . بوسیله یک خلال دندان میتوانید آنرا ببندید .
به ترتیب در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ کنید . نوش جان .
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم