دستور تهیه مارمالاد هویج خوش عطر و خوشمزه


دستور تهیه مارمالاد هویج خوش عطر و خوشمزه

مارمالاد هویج یک نوع مربای شیرین است. این مارمالاد دارای رنگی نارنجی روشن و طعمی شیرین و ملایم است. مارمالاد هویج را می توان به عنوان یک میان وعده، روی نان تست یا به عنوان مواد اولیه برای تهیه انواع شیرینی و دسر استفاده کرد.

طرز تهیه مارمالاد هویج برای انواع شیرینی و دسر

مارمالاد یک نوع مربا است که از میوه های خرد شده تهیه می شود. مارمالاد معمولاً از میوه های سفت مانند پرتقال، نارنگی، لیمو، گریپ فروت و میوه های هسته دار مانند هلو، گیلاس، آلبالو و زردآلو تهیه می شود. در برخی موارد، مارمالاد از سبزیجات نیز تهیه می شود. به عنوان مثال، مارمالاد هویج یک نوع مارمالاد است که از هویج تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد هویج:

1 کیلوگرم هویج
1 کیلوگرم شکر
1/4 فنجان آب
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه مارمالاد هویج:

هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید.
هویج های رنده شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
شکر، آب، وانیل و دارچین را به هویج ها اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا شکر حل شود.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مارمالاد به مدت 1 ساعت بجوشد.
مرتباً مارمالاد را هم بزنید تا ته نگیرد.
پس از اینکه مارمالاد به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
مارمالاد را در یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

دستور تهیه مارمالاد هویج خوش عطر و خوشمزه

نکات تکمیلی جهت تهیه مارمالاد هویج:

برای تهیه مارمالاد هویج بدون شکر می توانید از شکر قهوه ای یا جایگزین های شکر مانند عسل یا شربت افرا استفاده کنید.
برای طعم دهی بیشتر به مارمالاد هویج می توانید از ادویه های دیگر مانند زنجبیل، میخک یا جوز هندی نیز استفاده کنید.
مارمالاد هویج را می توانید در فریزر نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه + عکس