درسی که مقاومت به تروریست‌های آمریکایی داد


درسی که مقاومت به تروریست‌های آمریکایی داد

حمایت‌های همه جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی با ارسال انواع سلاح و بمب‌های پیشرفته به اسراییل در کنار اعزام مزدوران، گروه های مقاومت را بر آن داشت در یک همگرایی، پایگاه ها و کشتی های این رژیم را در دریای سرخ هدف قرار دهند.

البته دیگر متحدان غربی رژیم صهیونیستی همچون انگلیس، فرانسه، آلمان و برخی دیگر از کشورها نیز برای جلوگیری از شکست فضاحت بار رژیم تل آویو در کنار آمریکا قرار گرفتند و به کمک اسراییل شتافتند.

البته این یک روی سکه بود، چرا که جنگ غزه نقطه وصل رزمندگان مقاومت اسلامی منطقه به هم و همگرایی بیشتر میان آنها شد به حدی که اقدام هماهنگ گروه های مقاومت در هدف قرار دادن پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه به عنوان حامی اصلی و اول صهیونیست ها در جنگ غزه در حمایت از مردم مظلوم این منطقه و هدف قرار گرفتن کشتی های آمریکایی و رژیم صهیونیستی و یا کشتی هایی که برای این رژیم حامل کالا در دریای سرخ و خلیج عدن بودند توسط رزمندگان یمنی، صفحه جدیدی از مقاومت ضدصهیونیستی – آمریکایی نه تنها در منطقه بلکه در جهان گشود.

با آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهرماه و حمله همه جانبه یک روز پس از آن رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی، درمانی و آموزشی نوار غزه، سه گروه مقاومت حزب الله لبنان، ارتش یمن و انصارالله و گروه های مقاومت اسلامی عراق همپای مقاومت فلسطین برای نبرد با اشغالگران صهیونیست وارد عرصه نبرد شدند.

هر یک از سه گروه مقاومت یاد شده بر اساس تکلیف، الهی، انسانی و اسلامی خود با ورود به میدان نبرد علیه رژیم صهیونیستی تاثیرات زیاد و خوبی بر نبرد غزه گذاشتند و سران تل آویو و حامیان غربی آن بویژه آمریکا فهمیدند که فلسطینیان غزه تنها نیستند و حامیانی همچون حزب الله، ارتش یمن و انصارالله و گروه های مقاومت عراقی پشتیبان آنها هستند.

بامداد یکشنبه رزمندگان مقاومت درس مهمی به تروریست های آمریکایی در مرز سوریه - اردن دادند و نشان دادند که اشغالگران در هیچ جای منطقه امنیت ندارند؛ حمله پهپادی رزمندگان مقاومت به یانکی ها که به هلاکت سه نظامی آمریکایی و زخمی شدن ۴۰ نظامی دیگر ختم شد، داغ سنگینی بر دل سران واشنگتن گذاشت و آنها را وادار به واکنش کرد. طبق معمول مقامات آمریکایی زخمی های این حمله را فقط ضربه مغزی اعلام کردند!

پایگاه غیرقانونی آمریکایی ها که به «برج ۲۲» معروف است با چند فروند هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) ارزان قیمت رزمندگان مقاومت و به تلافی حمایت همه جانبه سران واشنگتن از جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه که تاکنون بیش از ۲۷ هزار شهید بر جای گذارده، انجام شد.

رزمندگان مقاومت اسلامی عراق یکشنبه شب (هفته گذشته) در بیانیه‌ای با تایید این عملیات اعلام کرد که به سه پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه (هم مرز با اردن) حمله پهپادی انجام داده ‌است.

در بیانیه مقاومت اسلامی عراق آمده است: مجاهدان مقاومت اسلامی عراق در ادامه رویکرد مقاومت خود در برابر اشغالگران آمریکایی در عراق و منطقه و در پاسخ به کشتار مردم غزه به دست رژیم صهیونیستی، سحرگاه یک شنبه با استفاده از پهپاد، چهار پایگاه دشمن شامل سه پایگاه در سوریه (الشدادی، الرکبان و التنف) و یک پایگاه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین (تأسیسات دریایی زِولون) را هدف قرار دادند.

منابع مطلع حمله رزمندگان عراقی به تروریست های آمریکایی را بسیار سنگین و دردناک توصیف کردند و شبکه خبری «سی ان ان» نیز در این زمینه به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که مقامات مسئول پایگاه نظامیان آمریکا در اردن در نزدیکی مرز سوریه مجبور شدند هشت تن دیگر از سربازان این کشور را به دلیل وخامت حال‌شان به مراکز درمانی آمریکا در کشورهای دیگر اعزام کنند.

به دنبال این حمله موفقیت آمیز رزمندگان عراقی، نشست اضطراری کاخ سفید با حضور «جو بایدن» و «کامالا هریس» و دیگر مقامات ارشد آمریکا به سرعت برگزار شد و مقامات ارشد آمریکایی توسط تیم امنیت ملی کاخ سفید از آخرین تحولات درباره حمله پهپادی به سه پایگاه آمریکایی در مرز سوریه - اردن مطلع شدند.

در این نشست مشاور امنیت ملی کاخ سفید، وزیران امور خارجه و دفاع، رئیس سیا و رئیس ستاد ارتش، مدیر اطلاعات ملی و سفیر آمریکا در سازمان ملل نیز حضور داشتند.

درسی که مقاومت به تروریست‌های آمریکایی داد

در همان زمان مقامات آمریکایی اعلام کردند که «معتقد نیستند ایران حمله پهپادی علیه پایگاه آمریکا را انجام داده است».

رئیس جمهور آمریکا به دنبال این حمله در بیانیه ای اعلام کرد که در جریان حمله پهپادهای (مقاومت) به نیروهای ما در شمال شرق اردن در نزدیکی مرز سوریه، سه نظامی آمریکایی کشته و بسیاری زخمی شدند. در حالی که هنوز در حال جمع‌آوری حقایق این حمله هستیم، می‌دانیم که این حمله «از سوی گروه‌های شبه نظامی تحت حمایت ایران که در سوریه و عراق فعالیت می‌کنند»، انجام شده است.

بایدن بدون اشاره به حضور غیرقانونی نظامیان این کشور در خاک سوریه و در عین حال حمایت تروریست های آمریکایی از گروه تروریستی داعش و دیگر گروه های همجنس آن مدعی شد که «ما به تعهد برای مبارزه! با تروریسم ادامه خواهیم داد و شک نکنید که همه افراد مسئول [در این حادثه] را در زمان و به روشی که خودمان انتخاب می‌کنیم، مورد بازخواست قرار خواهیم داد».

«کامالا هریس» معاون رئیس جمهور هم آمریکا، مدعی شد که حمله به نظامیان آمریکا در مرز میان سوریه و اردن توسط گروه‌های مقاومت تحت حمایت ایران انجام شده است و ما عزادار کشته شدن سه نظامی خود هستیم.

"لوید آستین" وزیر دفاع آمریکا (پنتاگون) هم در واکنش به هلاکت سه آمریکایی گفت که در زمان و مکان مناسب پاسخ می دهیم و تمام اقدامات لازم را برای دفاع از نیروها و منافع خود انجام خواهیم داد، البته آستین اشاره ای نکرد که یانکی ها در خاک سوریه آن هم به طور غیرقانونی به دنبال چی هستند هرچند همه می دانند که نظامیان آمریکایی هدف قرار گرفته شده مسئولیت آموزش، تجهیز و پشتیبانی تروریست های داعش و دیگر گروه های تروریستی را به عهده دارند.

"مایک جانسون" رئیس مجلس نمایندگان آمریکا هم در این باره گفت که واشنگتن باید پیام شفافی به جهان ارسال کند که حمله به نظامیانش را تحمل نخواهد کرد. سخنانی که همگی نشان داد پاسخ مقاومت به یانکی ها بسیار دردناک و کاری بوده است.

بازتاب حمله موفقیت آمیز رزمندگان مقاومت به پایگاه غیرقانونی آمریکا در رسانه های غربی

رسانه آمریکایی "فاکس نیوز" حمله پهپادی رزمندگان مقاومت به پایگاه غیرقانونی نظامیان آمریکایی در مرز میان سوریه و اردن را خونین‌ترین تهاجم علیه یانکی ها طی سال‌های اخیر خواند.

نشریه "پولیتیکو" نیز در گزارشی با اشاره به هلاکت سه نظامی آمریکایی نوشت: گزینه‌های پاسخ به حمله‌ای که منجر به کشته شدن ۳ نظامی آمریکایی در اردن شد، اکنون در حال تدوین است.

در حالی که سه پایگاه هدف قرار گرفته مجهز به سامانه پدافند هوایی پاتریوت می باشد، اما خبرگزاری "رویترز" برای توجیه شکست رهگیری این عملیات به نقل از یک منبع امنیتی ارشد اردنی گزارش داد که امان پیش‌تر از آمریکا خواستار سامانه پدافندی پاتریوت شده بود.

این مقام امنیتی ارشد اردنی به خبرگزاری رویترز گفت که این کشور به تازگی به واشنگتن در مورد لزوم تقویت دفاعی در برابر شبه نظامیان هشدار داده بود.

اما در این بین "الیستر بونکال" تحلیلگر مسائل خاورمیانه در انگلیس به قضیه حمله به پایگاه غیرقانونی آمریکا با عینک واقع بینانه نگاه کرده و گفت که این حمله نشانگر ضرورت آتش‌بس در غزه برای جلوگیری از گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه است.

وی که خبرنگار حوزه خاورمیانه شبکه خبری اسکای می باشد، در یادداشتی، نوشت: کشته شدن سه نظامی آمریکایی نخستین مورد از چنین رویدادی پس از هفتم اکتبر (۱۵ مهر/ عملیات طوفان الاقصی) است که می‌تواند منجر به تشدید درگیری‌ها شود.

خبرنگار اسکای نوشت: برج ۲۲، یک پایگاه نظامی متعارف ایالات متحده در منطقه نیست، بلکه یک گذرگاه بین اردن و سوریه است که سال ۲۰۱۵ ایجاد شد و به عنوان نقطه نفوذ نیروهای ویژه آمریکایی برای ورود و خروج از سوریه استفاده می‌شود.

به عقیده بونکال، حمله پهپادی علیه پایگاه نظامی آمریکا نشان‌دهنده شکست اطلاعاتی این کشور است.

این تحلیلگر انگلیسی با بیان اینکه «آمریکا به عنوان متحد سرسخت (رژیم) اسرائیل، به طور فزاینده‌ای خود را گرفتار چندین درگیری در مقیاس کوچک کرده است» ابراز امیدواری کرد که آتش‌بس در غزه، باعث آرام شدن اوضاع شود.

وی هشدار داد: هر هفته که از درگیری‌ها می‌گذرد شاهد پیامدهای جنگ اسرائیل بر سایر مناطق خاورمیانه هستیم.

حمله آمریکا به سوریه و عراق

بامداد شنبه آمریکایی ها پس از شش روز از ضربه دریافتی با تجاوز به خاک سوریه و عراق اقدام به بمباران برخی مناطق در این دو کشور کردند.

فرماندهی مرکزی تروریست های آمریکایی در منطقه موسوم به "سنتکام" با تأیید این حمله ادعا کرد که آمریکا بیش از ۸۵ هدف را در عراق و سوریه مورد حمله قرار داده است.

سنتکام همچنین همانند ادعاهای قبلی مدعی گردید که در این حملات هوایی بیش از ۱۲۵ مهمات (بمب و راکت) دقیق به کار گرفته شد و مراکز فرماندهی و کنترل عملیات ها، مقرها و مراکز اطلاعاتی، راکتی و موشکی، انبارهای ذخیره پهپادها و تاسیسات لجستیکی (زنجیره تامین تدارکات و مهمات) گروههای تحت حمایت ایران در سوریه و عراق هدف قرار گرفتند.

منابع خبری هم اعلام کردند که در جریان حمله هوایی تجاوزکارانه بامداد شنبه آمریکا به منطقه القائم و عکاشات در غرب عراق سه نفر شهید و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند. همچنین حمله آمریکا به شرق سوریه و شهرهای المیادین و البوکمال نیز ۱۰ شهید و ۱۸ زخمی برجای گذاشت.

حمله رزمندگان مقاومت به پایگاه آمریکا نشانه ای از قدرت

حمله رزمندگان مقاومت به پایگاه غیرقانونی آمریکا در مرز سوریه و اردن نشان داد که پهپادهای مقاومت با عبور از لایه های پدافندی یانکی ها به دقت با اهداف خود برخورد کرده و درس فراموش نشدنی به تروریست های آمریکایی دادند.

آمریکایی ها در سال های اخیر از پایگاه التنف در مرز میان سوریه – عراق – اردن به عنوان پایگاهی برای آموزش تروریست ها استفاده می کردند و طی سال های اخیر هزار تروریست و جاسوس در این پایگاه برای ضربه زدن به منافع کشورهای منطقه به ویژه سوریه و عراق توسط آمریکایی ها آموزش دیده اند و حمله اخیر رزمندگان مقاومت نشان داد که اقدام آنها کاملا درست، حساب شده و دقیق بوده و ضربه آنها به لانه زنبور بوده است و تا زمانی که تروریست های اشغالگر آمریکایی از منطقه خارج نشوند حمله مقاومت به آنها ادامه خواهد داشت.

نکته مهم این که پس از شهادت سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده سابق نیروی قدس سپاه در ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ به همراه «ابوالمهدی المهندس" جانشین حشد الشعبی عراق و چند نفر از یاران ایشان در کنار فرودگاه بغداد که توسط ترویست های آمریکایی انجام شد، پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه به هدف اصلی رزمندگان مقاومت تبدیل شده است و همانگونه که آنها توانستند در سال ۱۳۹۶ گروه تروریستی داعش را به عنوان بازوی آمریکا در عراق و سوریه شکست بدهند، با یاری خدا تروریست های آمریکایی را نیز در سوریه و عراق شکست خواهند داد.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن تبریک تولد پسرم | 60 متن تبریک روز تولد پسرم جدید و احساسی