طرز تهیه پاستا ریگاتونی برای 4 نفر
پاستا ریگاتونی نوعی پاستا لولهای شکل است که قطر و طول آن میتواند متفاوت باشد. این نوع پاستا از پنه و زیتی بزرگتر است و گاهی اوقات انحنای کمی هم دارد، اما نه به اندازه ماکارونی.
دستور تهیه پاستا ریگاتونی رستورانی و خوشمزه
از شاخصههای ریگاتونی خطوط برجستهای است که در طول خود دارد که گاهی دور لوله میپیچد. برخلاف پنه، مقطع ریگاتونی را مورب برش نمیزنند و عمود بر دیوارههای لوله بریده میشود.
ریگاتونی از نواحی جنوبی و مرکزی ایتالیا میآید. به انواع کوچکتر آن ریگاتونچینی میگویند که تقریباً اندازه پنه است. ریگاتونی در جنوب ایتالیا ، به ویژه در سیسیل بسیار محبوب است. نسبت به پاستاهای صاف مانند زیتی، برجستگیهای روی ریگاتونی کمک میکند سس و پنیر رنده شده بهتر به پاستا بچسبد.
مواد لازم جهت تهیه پاستا ریگاتونی
- 200 گرم پاستا ریگاتونی
- 400 گرم گوشت چرخکرده
- 1 عدد پیاز
- 2 حبه سیر
- 400 گرم گوجهفرنگی
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- 1 قاشق چایخوری ریحان
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- پنیر پارمزان رندهشده به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا ریگاتونی:
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
گوشت چرخکرده را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
گوجهفرنگیها را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید.
رب گوجهفرنگی، آویشن، ریحان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
شعله را کم کنید و اجازه دهید سس به مدت 30 تا 40 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و پاستا را اضافه کنید.
پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شود.
پاستا را آبکش کنید و به سس اضافه کنید.
پاستا و سس را خوب مخلوط کنید تا سس به تمام قسمتهای پاستا برسد.
پاستا را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان رندهشده تزیین کنید.
نکات تکمیلی:
میتوانید از سسهای دیگر مانند سس سفید یا سس پستو نیز برای تهیه پاستا ریگاتونی استفاده کنید.
برای طعم قویتر، میتوانید از گوشت گوساله چرخکرده به جای گوشت چرخکرده استفاده کنید.
اگر دوست دارید پاستا تند باشد، میتوانید از فلفل قرمز به سس اضافه کنید.
میتوانید از سبزیجات دیگری مانند قارچ، فلفل دلمهای یا ذرت نیز در این غذا استفاده کنید.