افطاری جوان پسند امروز جمعه 3 فروردین؛ سوپ اسفناج ایتالیایی


افطاری جوان پسند امروز جمعه 3 فروردین؛ سوپ اسفناج ایتالیایی

سفره افطاری شما بدون یک کاسه سوپ مقوی به‌هیچ‌ وجه کامل نخواهد شد.

به گزارش وقت صبح، سفره افطاری شما بدون یک کاسه سوپ مقوی به‌هیچ‌ وجه کامل نخواهد شد. این سوپ یک غذای لذیذ ایتالیایی است که مطمئناً می­‌تواند به یکی از غذاهای موردعلاقه شما تبدیل شود. برای پخت این سوپ ایتالیایی خوشمزه برای افطار می­توانید طبق دستورالعمل زیر عمل کنید.

مواد لازم:

  • روغن‌ زیتون: 2 قاشق چای­خوری
  • سیب‌زمینی خرد شده: 1 عدد
  • پیاز خرد شده: نصف یک عدد
  • کرفس خرد شده: 1 عدد
  • سیر خرد شده: 2 حبه
  • آب مرغ: 2 فنجان
  • شیر بدون چربی: 2 فنجان
  • اسفناج خرد شده: 170 گرم
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ، روغن‌ زیتون ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سیب‌زمینی، پیاز، کرفس و سیر را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

آب مرغ و شیر بدون چربی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به مرحله جوش برسند. سپس در قابلمه را ببندید و به مدت 10 دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم بجوشند.

حالا نوبت اسفناج‌­ها است. نصف اسفناج­‌های خرد شده را به سوپ اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر زمان بدهید تا قل بزنند.

سوپ را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کمی خنک شود؛ سپس آن را با یک مخلوط‌کن دستی خوب هم زده و مخلوط کنید.

اسفناج­‌های باقی‌مانده را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

کد خبر : ۲۲۸۴۳۷
۰۳ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
0

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


این سکانس عاشقانه سانسور شده سریال پایتخت را تا به حال ندیده اید + فیلم