اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در این کشورها قطع می‌شود


سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک درحال‌حاضر بیشتر در آمریکا و اروپا در دسترس قرار گرفته است. اما برخی کاربران نقاط دیگر دنیا نیز اگرچه به‌صورت رسمی تحت پوشش این سرویس قرار ندارند، اما از این اینترنت استفاده می‌کنند. حالا براساس گزارش‌های موجود، ظاهراً اسپیس‌ایکس دسترسی مشتریانی که از کشورها یا مناطق تأییدنشده درحال استفاده از Starlink هستند، قطع می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، برخی مشتریان استارلینک در سودان، زیمباوه و آفریقای جنوبی طی روزهای گذشته ایمیلی از اسپیس‌ایکس دریافت کرده‌اند که در آن گفته شده است دسترسی آن‌ها به این سرویس تا پایان ماه جاری میلادی قطع می‌شود.

به نقل از دیجیاتو، شرکت فضایی متعلق به ایلان ماسک، در ایمیل خود توضیح داده است که استفاده از استارلینک در مناطقی که این سرویس هنوز توسط رگولاتورهای محلی تأیید نشده، خلاف قوانین این شرکت است.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در این کشورها قطع می‌شود متن ایمیل اسپیس‌ایکس

در این ایمیل‌ها با اشاره به محصولات رومینگ استارلینک که به مشترکین اجازه می‌دهد از خدمات اینترنتی آن در کشورهای مختلف استفاده کنند، نوشته شده است: «در دسترس‌ بودن طرح‌های خدمات تلفن همراه ما منوط به عوامل مختلفی ازجمله تأییدیه‌های نظارتی است. اگر از کیت استارلینک خود در منطقه‌ای غیر از مناطقی که در نقشه دسترسی ما به‌عنوان «در دسترس» تعیین‌ شده‌اند، استفاده می‌کنید، به شما یادآوری می‌کنیم که این کار شرایط خدمات ما را نقض می‌کند.»

اسپیس‌ایکس قصد دارد دسترسی این دسته از کاربران به استارلینک را در تاریخ 30 آوریل (11 اردیبهشت‌ماه) قطع کند. پس از این زمان، کاربران دیگر قادر نخواهند بود از طریق Starlink به اینترنت متصل شوند، اما همچنان به اطلاعات حساب خود دسترسی خواهند داشت.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در این کشورها قطع می‌شود مناطقی که با رنگ آبی روشن مشخص شده‌اند به استارلینک دسترسی دارند.

دولت زیمباوه چند روز پیش از اسپیس‌ایکس خواسته بود که تا زمان دریافت تأییدیه‌های لازم، دسترسی تمام کاربرانی که به‌صورت غیرمجاز از سرویس استارلینک استفاده می‌کنند را متوقف کند.

از زمان پرتاب اولین ماهواره‌های Starlink در سال 2019، اسپیس‌ایکس تلاش کرده است که نظر رگولاتوری‌های سراسر جهان را برای تأیید این سرویس جذب کند. به‌ گفته این شرکت، تا اواخر ماه مارس، 72 کشور به استارلینک مجوز داده‌اند. این شرکت در ایمیل خود همچنین توضیح داده است که در سریع‌ترین زمان ممکن برای دریافت تأییدیه‌های نظارتی موردنیاز از دولت‌های محلی تلاش می‌کند.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1896313

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه علمی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ساخت پایگاه جدید بالگردهای روسیه در نزدیکی مرز اوکراین