طرز تهیه فریتر ذرت و ارزش غذای آن


طرز تهیه فریتر ذرت و ارزش غذای آن

فریتر ذرت، که به آن کوکوی ذرت هم می‌گویند، یک پیش غذای خوشمزه و پرمغذی است که به سادگی در خانه قابل تهیه است. این غذا از ترکیب ذرت، آرد، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می‌شود و بافتی ترد و طعمی دلچسب دارد.

فوت و فن درست کردن فریتر ذرت

فریتر ذرت یک نوع غذای فست فودی ساده و بسیار راحت محسوب می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ در مدت زمان بسیار کمی با استفاده از مواد اولیه ای مانند دانه ذرت، شیر و آرد ذرت تهیه می شود.

مواد لازم جهت تهیه فریتر ذرت :

ذرت (کنسرو یا تازه): ۳۰۰ گرم
آرد: ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل و پودر آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه فریتر ذرت و ارزش غذای آن

طرز تهیه فریتر ذرت :

ذرت را آبکش کنید. اگر از ذرت تازه استفاده می‌کنید، باید آن را قبل از پخت بخارپز یا آبپز کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر، تخم مرغ را کمی هم بزنید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
سیر را رنده کنید و به همراه فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده به مایه اضافه کنید.
ذرت را به مایه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
روغن را در یک ماهیتابه به اندازه کافی داغ کنید.
با قاشق مقداری از مایه را برداشته و به شکل دلخواه در روغن داغ بریزید.
فریترها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
فریترهای ذرت را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
فریتر ذرت را گرم و با سس دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه فریتر ذرت و ارزش غذای آن

نکات تکمیلی جهت تهیه فریتر ذرت :

می‌توانید از انواع دیگر سبزیجات مانند پیاز، قارچ و یا پنیر رنده شده نیز در این غذا استفاده کنید.
برای طعم‌دارتر کردن فریتر ذرت می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر پاپریکا، پودر چیلی و یا پودر سوخاری نیز استفاده کنید.
اگر مایه فریتر ذرت غلیظ بود، می‌توانید با اضافه کردن کمی شیر آن را رقیق کنید.
برای سرخ کردن فریتر ذرت از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.

ارزش غذایی فریتر ذرت :

فریتر ذرت منبع خوبی از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. ذرت موجود در این غذا سرشار از ویتامین C، ویتامین B6 و پتاسیم است. آرد نیز منبع خوبی از کربوهیدرات و فیبر است. تخم مرغ نیز منبع خوبی از پروتئین، ویتامین B12 و کولین است.

امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید!


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس/ پدر مهران غفوریان واقعا ساواکی بود؟