آیا اوکراین می تواند به مرزهای قبلی خود بازگردد؟


آیا اوکراین می تواند به مرزهای قبلی خود بازگردد؟

ایالات متحده احتمال بازگشت اوکراین به مرزهای قبلی اش را ارزیابی کرد.

به گزارش اسپوتنیک، نویسندگان مقاله منتشره در نیویورک تایمز معتقدند که بازگشت اوکراین به مرزهایی که قبل از شروع درگیری نظامی وجود داشت، غیرواقعی است.
در مقاله آنها آمده است: "واقعی ترین سناریو برای اوکراین احتمالاً بازگشت به مرزهای قبل از جنگ نیست. اوکراین می تواند کشور کوچکتری بشود و از نظر اقتصادی و استراتژیک در اروپا ادغام شود که این سناریو بهتر از شکست بی قید و شرط آن است».
آنها همچنین خاطرنشان می کنند که بسیاری از کارشناسان در مورد ایده بازگرداندن دونباس و کریمه، که پس از همه پرسی پاییز 2022 به مناطق روسیه تبدیل شدند، تحت کنترل کی یف، "به ویژه پس از ضد حمله ناامیدکننده سال گذشته" تردید دارند. برخی از کارشناسان اطمینان دارند که کمک های غرب به کی یف به مهار پیشروی نیروهای روسیه کمکی نخواهد کرد.
رابرت برنز، رئیس سیا، پیشتر اعلام کرده بود که بدون کمک نظامی بیشتر از سوی ایالات متحده، اوکراین مجبور خواهد شد تا ظرف یک سال آینده وارد مذاکرات صلح بر اساس شرایط مسکو شود. به عقیده وی، عدم حمایت آمریکا منجر به عقب نشینی بیشتر و از دست دادن قلمرو نیروهای مسلح اوکراین خواهد شد. همانطور که روزنامه موندو به نقل از یک مقام نظامی اوکراینی گزارش داد، اگر اوکراین در آینده نزدیک مهمات از غرب دریافت نکند، کیف ضرر خواهد کرد. ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان نیز به نوبه خود گفت که اتحادیه اروپا نمی‌تواند منابع مالی کافی برای اوکراین فراهم کند تا بتواند به پیروزی نظامی در درگیری با روسیه دست یابد.
مراسم امضای توافقنامه های الحاق چهار سرزمین جدید - جمهوری های خلق دونتسک و لوهانسک و همچنین مناطق خرسون و زاپروژیا به روسیه با حضور ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه امروز جمعه در تالار گئورگیوسکی کرملین با حضور نمایندگان پارلمان برگزار می‌شود.
یادآور می شود همه پرسی درباره موضوع الحاق به روسیه از 23 تا 27 سپتامبر در جمهوری های خلق دونتسک و لوهانسک و همچنین در استان های خرسون و زاپروژیا برگزار شد. با توجه به نتایج پردازش 100٪ از آرا، در جمهوری خلق دونتسک ، 99.23٪، در جمهوری خلق لوهانسک 98.42٪، در استان خرسون 87.05٪، در استان زاپروژیا 93.11٪از مردم به پیوستن به فدراسیون روسیه رای دادند. پوتین هفته گذشته اعلام کرده بود روسیه از تصمیمی که توسط ساکنان مناطق دونباس، زاپروژیا و خرسون اتخاذ شده، حمایت خواهد کرد.
خود مردم این مناطق ابتکار برگزاری فوری همه پرسی را مطرح کردند. به گفته نمایندگان این جمهوری ها و مناطق، پیوستن به روسیه باعث امنیت سرزمین های آنها و احیای عدالت تاریخی خواهد شد. به نظر آنها، این تصمیم در شرایط اجرای اقدامات تروریستی مداوم توسط مقامات اوکراینی و اعضای ناتو که برای کشتن غیرنظامیان سلاح تحویل می دهند، بسیار ضروری است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ساناز جلیلی کیست؛ چرا در ترکیه خودکشی کرد