به همت دستگاه قضا، 78 بنگاه راکد در کرمان فعال شدند


به همت دستگاه قضا، 78 بنگاه راکد در کرمان فعال شدند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: با کمک دستگاه قضایی و در کارگروه رفع موانع تولید استان، ۷۸ واحد تولیدی راکد مجددا به چرخه تولید بازگشتند.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) و به نقل از دادگستری استان کرمان؛ حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، رییس کل دادگستری استان کرمان‌ در نشست با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: در استان کرمان، هماهنگی مناسبی میان دستگاه قضایی و اجرایی برای رفع مشکلات بنگاه های تولیدی وجود دارد و این باعث بالا رفتن سطح رضایتمندی نسبی سرمایه گذاران و مردم شده است.

وی بیان داشت: از سوی قوه قضاییه، ۸ هدف به دادگستری های سراسر کشور ابلاغ شده است و در دادگستری کل استان کرمان برای تحقق این اهداف کارگروه های تخصصی با محوریت معاونین قضایی تشکیل شده و برنامه ها در حال انجام و پیگیری است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: تحقق این اهداف، بخشی مربوط به درون سیستم قضائی می باشد و بخش بزرگ تر آن مستلزم همکاری دیگر نهادهای متولی از جمله دستگاه های اجرایی استان می باشد.

حجت الاسلام حمیدی تصریح کرد: برنامه های ابلاغی دولت، برنامه‌ محور و طبق یک برنامه ریزی می باشند و در دولت هم این موضوع مورد دقت و توجه قرار دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اجرای قانون حدنگاری بویژه در حوزه اراضی کشاورزی تاکید و بیان کرد: حدنگاری اراضی ملی استان به اتمام رسیده و طی امسال که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی که نقش ویژه‌ ای در امنیت غذایی و رشد تولید محصولات کشاورزی دارد در اولویت است.

این مقام ارشد قضایی استان کرمان اظهار داشت: ۷۴۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی در جنوب و شمال استان کرمان وجود دارد.

حجت الاسلام حمیدی ابراز داشت: که از این میزان، تاکنون برای ۲۳۷ هزار هکتار از این اراضی سند مالکیت حدنگار صادر شده است؛ که تحقق ۳۱ درصدی را نشان می‌دهد که با توجه به فرادستگاهی بودن حدنگاری، بایستی منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و امور اراضی همکاری های بیشتری با سازمان ثبت اسناد و املاک به عمل آوردند.

وی عنوان کرد: ۲۴۲ هزار هکتار از سطح زیر کشت استان را اراضی ملی تصرفی اشخاص تشکیل می‌ دهد، که باید با اقدام فوری امور اراضی از مساحت کشاورزی کسر شود، که در این صورت، میزان تحقق حدنگاری کشاورزی با رسیدن به ۴۷ درصد، به میانگین کشوری نزدیک می‌ شود.

رییس کل دادگستری استان کرمان خاطرنشان کرد: در پیشبرد حدنگاری اراضی کشاورزی نیاز به کمک و همکاری استانداری می باشد و در صورت توفیق و اتمام حدنگاری از ورود بسیاری از پرونده های حقوقی و کیفری به سیستم قضایی نیز جلوگیری خواهد شد.

۷۸ بنگاه راکد با کمک دستگاه قضائی کرمان فعال شدند

محمدرضا وحیدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان در دیدار با رییس کل دادگستری استان کرمان ضمن تشکر از همراهی و حمایت حقوقی و قضائی دستگاه عدلیه برای رفع موانع تولید در استان کرمان گفت: حضور فعالانه و دلسوزانه مقامات قضائی استان در جلسات شورای هماهنگی بخش دولتی و خصوصی منجر به رفع مشکلات بسیاری از واحدهای نیمه راکد استان شد.

وی افزود: با کمک دستگاه قضائی و در کارگروه رفع موانع تولید ۷۸ واحد تولیدی راکد مجددا به چرخه تولید بازگشتند.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ایرانی ها برای انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام چه روزهایی در پیش دارند؟