نحوه پخت “ته چین کباب کوبیده” مجلسی | نکاتی برای تهیه ته چین کباب کوبیده


مواد لازم برای ته چین کباب کوبیده : برنج  3 پیمانه  گوشت (گوشت آماده برای کباب)  200 گرم  ماست  2 قاشق غذاخوری  روغن مایع   2 قاشق غذاخوری زعفران 1 قاشق غذاخوری گلاب 1 قاشق غذاخوری پودر هل به میزان لازم گوجه...

نحوه پخت “ته چین کباب کوبیده” مجلسی | نکاتی برای تهیه ته چین کباب کوبیده

مواد لازم برای ته چین کباب کوبیده :

برنج ۳ پیمانه
گوشت (گوشت آماده برای کباب) ۲۰۰ گرم
ماست ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
آب ۱ چهارم پیمانه
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه ته چین کباب کوبیده :
برنج را حتما به مدت ۲ ساعت با آب و مقدار کمی گلاب (جدای از مواد اولیه) خیس کنید.
');d.write('

برنج را با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کنید.

۲۰۰ گرم گوشت را برای کباب آماده کنید (با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و … مخلوط کنید و خوب ورز بدهید)

قالب مناسبی را انتخاب کنید و خوب آن را چرب کنید.

اول گوجه را پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد آن را ته قالب قرار بدهید.

گوشت را به شکل دلخواه در بیاورید و روی گوجه ها بگذارید.

حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز را با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و آن را روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید. برنج سفید آبکش شده را هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.

۱ چهارم پیمانه آب جوش را با ۵۰ گرم (یک قالب کوچک) کره مخلوط کنید و آن را روی همه قسمت های برنج بریزید.

');d.write('


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تیپ زننده خانم بازیگر +عکس