طرز تهیه خلال نان تست فرانسوی با دارچین


     طرز تهیه خلال نان تست فرانسوی با دارچین

خلال ها را سرخ کنید تا یک طرفشان قهوه ای طلایی شود سپس برگردانید و به سرخ کردن ادامه بدهید تا همه طرفشان قهوه ای طلایی و کمی برشته شود. ]]>

طرز تهیه خلال نان تست فرانسوی با دارچین
خلال ها را سرخ کنید تا یک طرفشان قهوه ای طلایی شود سپس برگردانید و به سرخ کردن ادامه بدهید تا همه طرفشان قهوه ای طلایی و کمی برشته شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

     طرز تهیه خلال نان تست فرانسوی با دارچین

مواد لازم خلال نان تست فرانسوی با دارچین



مواد اصلی شربت افرا برای سرو کردن

کره برای سرخ کردن به مقدار لازم
عصاره وانیل ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
دارچین ۲.۵ قاشق چای خوری
خامه‏ (پر چرب) ۱ فنجان
تخم مرغ ۴ عدد
نان تست ۸ برش


طرز تهیه

زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
۱ هر برش نان تست را به چهار خلال برش دهید و کنار بگذارید.
۲ در یک کاسه ی بزرگ، تخم مرغ ها، خامه پر چرب، دارچین، شکر و وانیل را هم بزنید. هر خلال نان را داخل مخلوط تخم مرغ فرو ببرید و بچرخانید تا همه ی سمت های آن مواد را به خود جذب کند و آغشته شود.
۳ خلال ها را بتکانید تا مواد اضافی آن بریزد سپس آنها را داخل یک بشقاب بزرگ یا ظرف مخصوص فر بچینید. مرحله ی آغشته کردن را برای تمامی خلال ها انجام بدهید.
۴7 یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری کره اضافه کنید. وقتی کره آب شد تعداد زیادی از خلال ها را به صورت یک لایه داخل تابه بچینید. تابه را بیش از حد پر نکنید.
۵ خلال ها را سرخ کنید تا یک طرفشان قهوه ای طلایی شود سپس برگردانید و به سرخ کردن ادامه بدهید تا همه طرفشان قهوه ای طلایی و کمی برشته شود.
۶ بلافاصله به همراه شربت افرا سرو کنید.منبع:پاپیون

     طرز تهیه خلال نان تست فرانسوی با دارچین  مشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دیکته شب | دیکته کلاس اول دبستان