انیمیشی درباره اهمیت خوردن صبحانه برای دانش آموزان | فیلم
ویدئوهایی که دیگران تماشا کرده اند
صبحانه های سریع و غنی از پروتئین | فیلم...
فریب مغز برای خوردن غذای کمتر | فیلم...
14 خوراکی مناسب برای افزایش قدرت باروری | فیل...
در این انیمیشن به اهمیت صرف صبحانه در دانش آموزان پرداخته شده است. زیرا دانش آموزانی که هر روز زود از خواب بیدار می شوند و با اشتیاق صبحانه می خورند نسبت به کودکانی که وعده صبحانه را حذف می کنند و با عجله به مدرسه می روند از تمرکز بهتری برای یادگیری در طول ساعات مدرسه برخوردار هستند.
انرژی که با خوردن صبحانه بوجود میآید، شرایط لازم را برای مشارکت کودکان در فعالیتهای جسمانی مثل ورزش کردن فراهم میسازد و آنان را برای گذراندن کلاسهای درسی شان آماده میکند.
مطالعات تغذیه ای که روی دانش آموزان مختلف انجام شده است، نشان داده گروهی که صبحانه می خورند، نسبت به گروهی که صبحانه نمی خورند نمرات بهتری کسب می کنند. آنها در امتحانات خطاهای کمتری مرتکب شده و قدرت یادگیری بیشتری در کلاس درس خواهند داشت.
به عبارتی، خوردن صبحانه پیش از حضور دانش آموزان در مدرسه مانند سوخت، انرژی لازم برای تفکر خلاقانه تر و بهتر را فراهم کرده، آنها را هوشیارتر می کند و در طول روز آنها را پرانرژی نگه می دارد. علاوه بر این، دانش آموزان با خوردن صبحانه نمرات بهتری کسب می کنند.
این مطالعات نشان میدهد کودکانی که پیش از رفتن به مدرسه صبحانه میخورند، نسبت به دانشآموزانی که صبحانه نخورده راهی مدرسه میشوند، در درس ریاضیات موفقتر بوده و نمرات بالاتری کسب میکنند و کمتر از بقیه در کلاسها غیبت میکنند.
دانش آموزانی که صبحانه متعادل و دارای قند پایین مصرف میکنند در مدرسه تمرکز بیشتری دارند و نسبت به حل مسائل دشوار در مقابل کودکانی که صبحانهای مملو از کربوهیدرات مصرف کردهاند، عملکرد بهتری از خود نشان میدهند. صبحانهای که از قندهای کمتری تشکیل شده باشد، نسبت به صبحانه پرقند، تمرکز دانشآموزان را بالاتر نگه داشته و کودکان خستگی کمتری در طول روز احساس میکنند. حدود ۵۰ گرم مغز گردو، همراه تخممرغ نیمرو، اسفناج، فلفل و پنیر رنده شده صبحانهای ایدهآل به شمار میرود.
تاثیر مصرف صبحانه روی بهبود عملکرد دانشآموزان در مدرسه با جنسیت کودکان ارتباط مستقیم دارد به طوری که تحقیقات اثبات کرده دخترها در مقایسه با پسرها بعد از خوردن ترکیب پروتئینها و کربوهیدراتها به جای کربوهیدرات تنها، عملکرد مغزی بهتری از خود نشان میدهند.
بررسیها نشان میدهد صبحانه خوردن دانشآموزان، عملکرد شناختی و نمرات امتحانات آنها را بخصوص در کودکان کم سن و سال تا حد زیادی بالا میبرد.
این مطالعات نشان میدهد کودکانی که پیش از رفتن به مدرسه صبحانه میخورند، نسبت به دانشآموزانی که صبحانه نخورده راهی مدرسه میشوند، در درس ریاضیات موفقتر بوده و نمرات بالاتری کسب میکنند و کمتر از بقیه در کلاسها غیبت میکنند.
دانش آموزانی که صبحانه متعادل و دارای قند پایین مصرف میکنند در مدرسه تمرکز بیشتری دارند و نسبت به حل مسائل دشوار در مقابل کودکانی که صبحانهای مملو از کربوهیدرات مصرف کردهاند، عملکرد بهتری از خود نشان میدهند. صبحانهای که از قندهای کمتری تشکیل شده باشد، نسبت به صبحانه پرقند، تمرکز دانشآموزان را بالاتر نگه داشته و کودکان خستگی کمتری در طول روز احساس میکنند. حدود ۵۰ گرم مغز گردو، همراه تخممرغ نیمرو، اسفناج، فلفل و پنیر رنده شده صبحانهای ایدهآل به شمار میرود.
تاثیر مصرف صبحانه روی بهبود عملکرد دانشآموزان در مدرسه با جنسیت کودکان ارتباط مستقیم دارد به طوری که تحقیقات اثبات کرده دخترها در مقایسه با پسرها بعد از خوردن ترکیب پروتئینها و کربوهیدراتها به جای کربوهیدرات تنها، عملکرد مغزی بهتری از خود نشان میدهند.
(۶)