سهم کردستان در لایجه بودجه 97 به 3.44 درصد افزایش یافته است


بهرام نصرالهی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تقدیم لایحه بودجه 97 توسط رئیس جمهوری به مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این رشد نشان از توجه دولت برای توسعه کردستان است.وی افزود: اصلاح ساختار بودجه با محوریت تمرکز زدایی از مرکز و افزایش اختیارات استان ها، رویکرد...

سهم کردستان در لایجه بودجه ۹۷ به ۳.۴۴ درصد افزایش یافته استReviewed by on Dec 12Rating:

بهرام نصرالهی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تقدیم لایحه بودجه ۹۷ توسط رئیس جمهوری به مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این رشد نشان از توجه دولت برای توسعه کردستان است.
وی افزود: اصلاح ساختار بودجه با محوریت تمرکز زدایی از مرکز و افزایش اختیارات استان ها، رویکرد عدالت محوری ورفع فقر و توجه به نیازمندان، اهمیت دادن به تولید و اشتغال از ویژگی های بارز لایجه بودجه سال ۱۳۹۷ است.
نصرالهی زاده تاکید کرد: با وجود اینکه در استان از حد مطلوب اعتباری فاصل داریم ولی انتظار می رود با تحقق افزایش سهم کردستان از لایجه بودجه سال آینده و همچنین همکاری و مشارکت بخش خصوصی برخی از مشکلات استان مرتفع شود.
** ۵۰ طرح نیمه تمام برای واگذاری به بخش خصوصی در کردستان شناسایی شده است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرستان با اشاره به اینکه ۹۰۰ طرح از ۷۱ هزار طرح نیمه تمام کشور در کردستان در حال پیگیری است، ادامه داد: ۵۰ طرح در این استان با همکاری دستگاه های اجرایی برای واگذاری به بخش خصوصی شناسایی شده است.
به گفته وی، پیشرفت فیزیکی ۹۰۰ طرح نیمه تمام کردستان بین ۹۰ درصد تا کمتر از ۱۰ درصد متغیر بوده و طبق پایش های انجام گرفته در سال ۱۳۹۲ تکمیل آنها حدود ۷۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی اظهار کرد: همچنین برآورد به هنگام اعتبار مورد نیاز طرح های نیمه تمام استان از دیگر اهداف تهیه بانک اطلاعاتی طرح های نیمه تمام در کردستان است.
نصرالهی زاده افزود: واگذاری طرح های نیمه تمام به بخش خصوصی از سیاست های دولت است و سال آینده ۶۰۰ هزار میلیارد ریال طرح نیمه تمام کشور با استفاده از توان بخش خصوصی اجرا می شود که ۱۵۰ هزار میلیارد ریال از این میزان سهم دولت است.
وی تاکید کرد: برای تحقق این اهداف در لایحه بودجه سال آینده مشوق هایی مختلفی از جمله تسهیلات بانکی و صندوق توسعه ملی نیز در آن گنجانده شده که کردستان نیز در این ارتباط سهم قابل توجهی دارد.
وی همچنین از تهیه بانک اطلاعاتی طرح های نیمه تمام کردستان با همکاری دستگاه های اجرایی خبر داد و گفت: ایجاد همفکری بیشتر بین دستگاه های اجرایی برای واگذاری طرح ها به بخش خصوصی و اجرای طرح های غیر قابل واگذاری به بخش خصوصی از سوی دولت از مهمترین اهداف تهیه این بانک اطلاعاتی است.
به گزارش ایران ویج به نقل از ایرنا، در سال ۹۶ نیز اعتبارات کردستان افزایش ۲.۵ برابری داشت و این استان از لحاظ نرخ رشد اعتبارات استانی در رتبه دوم کشور قرار گرفت.
طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، جمعیت کردستان یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر است که از این تعداد ۷۰.۸ درصد در مناطق شهری و ۲۹.۲ درصد در مناطق روستایی استان ساکن هستند.
حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران روز گذشته ۱۹ آذر با حضور در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور را تقدیم این مجلس کرد.
بر اساس ماده ۱۸۶ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، لایحه بودجه سال ۹۷ کل کشور پس از ارائه به مجلس، چاپ و بین نمایندگان مجلس توزیع می شود، پس از آن نمایندگان تا ۱۰ روز فرصت دارند که پیشنهادها خود را در مورد لایحه بودجه سال ۹۷ کل کشور به کمیسیون های تخصصی مربوطه ارائه کنند.
بر اساس روند بررسی بودجه، احتمالا لایحه بودجه سال ۹۷ کل کشور اوایل بهمن ماه در مجلس شورای اسلامی بررسی شود.
خبرنگار: حسن حسین زاده ** انتشار: مجید سلیمانی
۳۰۳۴/۹۱۰۲

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کاردستی چرخه آب کلاس اول