یک خوراک خوشمزه با لوبیا سفید


لوبیا گیاهی است از تیره بقولات، علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر می‌پیچد. برگهای آن سبز رنگ، پهن، بزرگ و نوک تیز که شامل سه برگچه به شکل قلب است. گل های آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانه‌های لوبیا در آن قرار دارد.

لوبیا گیاهی است از تیره بقولات، علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر می‌پیچد. برگهای آن سبز رنگ، پهن، بزرگ و نوک تیز که شامل سه برگچه به شکل قلب است. گل های آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانه‌های لوبیا در آن قرار دارد.

از پوست و دانه‌های لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده می‌شود که به نام لوبیای سبز معروف است ولی هنگامی که پوست غلاف سفت می‌شود دانه‌های داخل آن به صورت لوبیای خشک که به رنگ قرمز یا سفید است مورد استفاده غذایی قرار می‌گیرد. برگ‌های لوبیا ماده‌ای به نام آلانتوئین دارند.


مواد لازم (برای ۲ نفر)

• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ۷۵ گرم لوبیا سفید

• نصف یک عدد پیاز کوچک

• برگ بو

• یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

• یک قاشق چای‌خوری رب گوجه‌فرنگی

• نمک و فلفل سیاه

• یک قاشق چای‌خوری شوید خشک شده

یک خوراک خوشمزه با لوبیا سفید
طرز تهیه

۱. لوبیا را از ۶ ساعت قبل درون یک ظرف بریزید، روی آن به مقداری آب بریزید تا روی لوبیاها را بگیرد و بعد از ۶ ساعت آبکشی کنید.

۲. سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید. به قدری آب اضافه کنید که سطح لوبیا را بپوشاند. آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

۳. سپس حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید تا ۳۰ دقیقه بپزد.

۴. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.

۵. در مدتی که لوبیا در حال پخت است، یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید تا داغ شود. سپس پیازها را درون آن سرخ کنید تا طلایی شود. آن را از روی حرارت بردارید.

۶. پس از ۳۰ دقیقه لوبیاها را آبکشی و به پیازها اضافه کنید. حالا بقیه روغن را درون قابلمه بریزید. گوجه، برگ بو و سه‌چهارم پیمانه آب داخل ظرف بریزید و به هم بزنید و بگذارید تا آب جوش بیاید سپس از روی گاز بردارید و داخل فر بگذارید.

۷. در طی یک ساعتی که غذای درون فر است، گاهی آن را هم بزنید و اگر لازم بود به آن آب اضافه کنید. رب گوجه را به آن اضافه و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، صبر کنید تا لوبیاها نرم و کاملا پخته شود. آن را از فر بیرون بیاورید.

۸. شوید را اضافه و خوب مخلوط کنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند. ادویه آن را تنظیم کنید و با سلیقه خود تزئین و سرو کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پرستو صالحی: امیر تتلو را یک بار در تهران دیدم/ در ترکیه فحشم داد