طرز تهیه مرغ پرتغالی
مرغ پرتغالی یه غذای خوشمزهس و مناسب فصلهاییه که پرتغال تازه پیدا میشه. سس پرتغالی این غذا با برنج طعم خوشایندی داره. پس تا پرتغال هست از این طرز تهیه مرغ پرتغالی استفاده کنین و یه غذای متفاوت و لذیذ درست کنین. توصیه میکنیم برای آب پرتغال که تو دستور مرغ پرتغالی اومده، از پرتغال طبیعی استفاده کنین. این دستور پخت مرغ پرتغالی برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت مرغ پرتغالی :
سینه مرغ بدون استخوان ۴ عد آب پرتقال نصف پیمانه شکر یک چهارم پیمانه سس سویا یک سوم پیمانه سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری نشاسته (ذرت) ۲ قاشق غذاخوری پیازچه به مقدار لازمطرز تهیه مرغ پرتغالی :
یهکم آب، آب پرتقال، سس سویا، سس کچاپ، سرکه سیب، شکر، پودر سیر و پودر زنجبیل رو تو یه کاسه میریزیم و با هم خوب مخلوط میکنیم.
سینه مرغها رو به شکل قطعات مکعبی خرد میکنیم.
تیکههای مرغ رو به همراه سسی که درست کردیم داخل زودپز میریزیم.
۲۰ دقیقه زمان میبره تا مرغ پرتغالی بپزه.
یهکم آب و نشاسته رو تو یه کاسه میریزیم و هم میزنیم تا نشاسته تو آب حل بشه.
این مخلوط رو برای غلیظ شدن سس به مرغ پرتغالی اضافه میکنیم.
در زودپز رو باز میذاریم تا چند دقیقه ای رو حرارت بمونه و سس غلیظ بشه.
مرغ پرتغالی رو داخل ظرفی که دوست دارین بکشین و با پیازچه تازه تزیین کنین.
اینم از طرز تهیه مرغ پرتغالی که خیلی راحت و آسونه. نوش جان !