طرز تهیه رولت گوشت
رولت گوشت یکی دیگه از پیش غذاهای فانتزیه که سفره شما رو زیباتر میکنه. تو طرز تهیه رولت گوشت مواد مقوی و سالمی به کار رفته و میتونه به عنوان یه شام خوشمزه هم باشه براتون. با این دستور رولت گوشت میتونین ۱۵ تا رولت گوشت درست کنین.
مواد لازم جهت رولت گوشت :
گوشت چرخ کرده ۱ کیلو آب گوجه نصف لیوان نان تست ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد جعفری خرد شده ۲ قاشق پونه نصف قاشق چایخوری سیر رنده شده ۱ حبه پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم ژامبون ۲۵۰ گرم نمک و فلفل به مقدار کافیطرز تهیه رولت گوشت :
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم.
تو یه کاسه تخم مرغ ها و آب گوجه رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم.
نان تست رو خرد میکنیم و با جعفری، پونه، نمک، فلفل سیاه، سیر و گوشت به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
یک لایه فویل پهن میکنیم.
مخلوط رو به شکل مستطیلی با قطر ۲ سانتی متر روش میریزیم و پهن میکنیم.
حواسمون باشه از لبه های فویل فاصله داشته باشه موادمون.
ژامبون خرد شده و پنیر پیتزا رو روش میپاشیم.
حالا با کمک فویل از عرض رولت شروع میکنیم و اونو یواش یواش میچینیم.
رولت رو به مدت یکساعت و ربع بذارین تو فر بپزه و نوش جان کنین.