دستور نان خامه ای
نان خامه ای یکی از شیرینی ها محبوبه و شما میتونین از این دستور نان خامه ای استفاده کنین و تو خونه این شرینی خوشمزه رو درست کنین. با این طرز تهیه نان خامه ای تقریبا ۱۵ تا نان خامه ای درست میشه.
مواد لازم جهت نان خامه ای :
زرده تخم مرغ ۱ عدد خامه ۲۵۰ میلیلیتر عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری شکر دو قاشق غذاخوری خمیر بنیه به میزان لازمدستور نان خامه ای :
فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
روی یه سینی فر کاغذ روغنی میکشیم.
خمیر بنیه رو اسکوپ اسکوپ و با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم.
یه زرده تخم مرغ ر با یه قاشق آب هم میزنیم.
روی هر کدوم از اسکوپای خمیر زرده تخممرغ میمالیم.
سینی رو تو فر میذاریم.
بعد از یه ربع، حرارت فر رو به ۱۹۰ درجه سانتیگراد کاهش میدیم.
بعد از تقریبا یه ربع وقتی که نانها یهکم پف کردن و طلایی مایل به قهوهای شدن، فر رو روی ۱۵۰ درجه تنظیم میکنیم.
۱۵ دقیقه دیگه به پخت ادامه میدیم تا نانها کاملاً خشک شن.
اگه یکی از اونا رو باز کنین، داخلش نباید مرطوب و تخممرغی باشه.
سینی رو از فر در میآریم و صبر میکنیم تا نانها کاملاً خنک شن.
خامه پر چرب رو با عصاره وانیل و شکر داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و هم میزنیم تا مخلوط شن.
روی کاسه رو میپوشونیم و اونو حداقل به مدت ۱۵ دقیقه تو یخچال میذاریم.
خامه رو با همزن میزنیم تا پف کنه و فرم بگیره.
خامه رو تو قیف میریزیم.
یه سوراخ زیر یا کنار نانها ایجاد میکنیم و ماسوره رو داخلش فشار میدیم و نان رو با خامه پر میکنیم.
نان خامهای رو با سس شکلات تزیین کنین. نوش جان!