طرز تهیه سمنو خانگی خوشمزه با آرد جوانه گندم + عکس
سمنو به عنوان یکی از اجزای اصلی سفره هفت سین نوروز ایرانیان شناخته شده است، خواص سمنو برای سلامتی بر کسی پوشیده نیست، ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه سمنو نذری خانگی با آرد جوانه گندم را به شما آموزش می دهیم. اگر می خواهید سمنو بپزید یادتان باشد که به ازای […] The post طرز تهیه سمنو خانگی خوشمزه با آرد جوانه گندم + عکس appeared...
گندم جوانه زده را در ظرفی پهن کنید و آن را در جای تاریک بگذارید و روزی 3 تا 4 بار بر روی آن آب بریزید تا جوانه های سفید رنگ آن بزرگ شود.
این گندم ها را در چرخ گوشت بریزید تا خرد شوند و سپس در ظرف بزرگی در آب بریزید تا شیره آن را بگیرید.
حالا آن ها را در صافی بریزید تا شیره آن جدا شود.
آرد جوانه یا آرد سنگک را با این شیره به دست آمده مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید.
هر قدر میتوانید روی جوانه های چرخ شده و صاف شده آب بریزید و فشار دهید تا شیره آن جدا شود، آب بهدست آمده را پس از هر بار سفت شدن سمنو دوباره به آن بیفزایید.
برای خوشرنگ شدن سمنو هر بار که سمنو در حال ته گرفتن است مقداری از شیره جوانه گندم به آن اضافه کنید تا ته نگیرد در این صورت هم خوشرنگ تر و هم شیرین تر خواهد شد.
مدت پخت سمنو معمولا 15 تا 18 ساعت است، پس از سپری شدن این زمان آن را روی حرارت بسیار ملایم به مدت 4 تا 6 ساعت دم کنید.
سمنو ی شما آماده است آن را در ظرفی بریزید و با خلال بادام و پسته تزئین کنید.
توجه داشته باشید که تا قبل از دم کردن بهتر است سمنو مرتب هم زده شود.