کیک هویج با رویه پنیر خامه ای


هویج طعم فوق العاده ای به کیک می دهد. حتما آن را امتحان کنید.

هویج طعم فوق العاده ای به کیک می دهد. حتما آن را امتحان کنید.
مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
هویج ۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۲/۳ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
گردو ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک هویج با رویه پنیر خامه ای
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک هویج با رویه پنیر خامه ای:

۱- به ۳ پیمانه هویج رنده شده نیاز دارید. هویج ها را تمیز بشویید، پوست گرفته و بعد رنده کنید.
۲- استفاده از گردو در این دستور اختیاری است. به جای آن می توانید از کشمش هم استفاده کنید.
۳- اگر دسترسی دارید می توانید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل بجای پودر آن استفاده کنید.
طرز تهیه:

از قبل فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب گرد ۲۳ سانتی متری را با روغن چرب کنید.

آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر دارچین و نمک را در کاسه ی بزرگی الک کنید. هویج رنده شده را با آن ها ترکیب کنید.

در کاسه ای دیگر شکر قهوه ای را با روغن و تخم مرغ بزنید و به ترکیب هویج اضافه کنید.
(در صورت استفاده) گردو یا کشمش را به سایر مواد اضافه کنید و خمیر را در قالب آماده شده بریزید.

کیک را برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک فرو کرده و بیرون آوردید تمیز باشد، بپزید.

بگذارید تا کیک برای ۲۰ دقیقه در قالب خنک شود، و بعد آن را از قالب خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

برای رویه، کره و پنیر خامه ای (هر ۲ به دمای اتاق) را برای ۳ دقیقه بزنید تا نرم شوند. پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با آن ترکیب کنید. مواد را کمی دیگر بزنید تا نرم شود.

کیک را به صورت افقی از وسط نصف کنید. حدود ۱ پیمانه از مواد رویه را روی یک لایه از کیک پخش کنید و لایه ی دیگر را روی آن بگذارید. بقیه ی مواد رویه را روی کیک و کناره های آن بمالید و در صورت مایل با تکه های گردو تزیین کنید.

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تزیین جشن الفبا در مدرسه | 40 ایده تزیین جشن الفبا در مدرسه برای کلاس اولی ها برای دهه ...