آموزش پخت مرغ تنوری با سس مخصوص
برای تنوری کردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم کنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.
زمان تهیه: 10 دقیقه به علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن
زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ماست کم چرب: 150 گرم سیر: 2 حبه، کوبیده شود. زیره سبز: یک قاشق چای خوری زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری رنگ خوراکی قرمز: دو قطره سینه مرغ: 4 عددبرای سس نعنا:
نعنای کاملا خرد شده: یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده: یک حبه کوچک خیار کوچک: یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود. ماست کم چرب: 150 گرم آب یک لیمو ترش تازه نمک و فلفل به اندازه لازم روغن: مقداریطرز تهیه:
• درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
• سینه های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آن ها را برگردانید.
• برای تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن ها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید.
• سینه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.
• مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 – 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید.
• مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل کنید.