کمپین نه به ربیعی گذاشتند


کمپین نه به ربیعی گذاشتند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: «چرا دوستان مرا به شکل شستا نگاه می‌کنید. وزارتخانه ما اجتماعی است و اقتصادش هم اجتماعی است.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی ربیعی در پایان دفاع خود در جلسه استیضاح اظهار داشت: «از رئیس محترم مجلس انتظار داشتم جلوی اتهام‌ها و دروغ‌هایی که به من نسبت داده شده گرفته می‌شد. با این وجود برای دفاع از خود در مقابل درخواست استیضاح توضیح می‌دهم دیگران نیز باید در روز قیامت توضیح دهند.»

وی با در پاسخ به مخالف پورابراهیمی نماینده کرمان با وی، گفت: «آقای پورابراهیمی شما گفتید؛ شستا پیشانی اقتصاد ایران بوده است درحالی که اندازه اقتصاد ایران را برای نمایندگان شمردم و یک ساعت قبل گفتم؛ خود این شرکت‌ها و بانک‌ها چقدر کل اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهند؟، تامین اجتماعی سال‌ها زیر نظر وزارت بهداشت بوده است، پس باید بگویم وزیر بهداشت باید اقتصاددان باشد؟ ضمن آنکه باید بنگاه‌دار بگذاریم نه اقتصاددان، حال اگر بنگاه‌دار بگذاریم برای فقر و اشتغال و بهزیستی چه کنیم؟»

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: «اتفاقا من همین کاره هستم، برای این کار ساخته شدم و استادتمام همین رشته در دانشگاه هستم، 12 تالیف در همین رشته دارم، لذا تاکید دارم زنجیره بنگاه‌ها را از نظام جامع تامین اجتماعی باز کنید.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه امروز می‌خواهد اصلاح خطاهایی که دولت‌ها آغاز و مجلس‌ها نیز بر آن نظارت کرده‌اند آغاز کند، افزود: «کمکم کنید نه آنکه جلویم بی‌ایستید و همبستگی کار و رفاه را دنبال کنیم.»

وی درخصوص اظهارات پورابراهیمی، توضیح داد: «سود تقسیم شده سال 93 ، 5 هزار 500 میلیارد تومان بود من افزایش سرمایه دادم و ذخیره گرفته‌ام، اما می‌آیند از نرخ متوسط سود پایین‌تر نشان می‌دهد، آیا این اسمش علم اقتصاد است؟»

خوشحالم پورابراهیمی و تاجگردون با هم متحد شدند

ربیعی خطاب به پورابراهیمی تصریح کرد: «خوشحالم شما و آقای تاجگردون با هم متحد شدید، من فردی را در پاسارگاد گذاشته بودم، شما به من گفتید چرا آدم تاجگردون را در پاسارگاد گذاشتید؟! در حالی که این چنین نیز نبود. خوشحالم که کنار هم قرار گرفته‌اید این حق مجلس است، این عین دموکراسی است که آدما جاهای مختلف کنار هم قرار بگیرند.»

وی درخصوص اینکه چرا نرخ بازدهی‌شان کوتاه است، توضیح داد: «من از پگاه چند درصد بازدهی سرمایه می‌گیرم؟ از زغال کرمان که باید پول در آن تزریق کنم چطور سود بگیرم؟ چطوری از ذوب‌آهن سود بگیرم در حالی فقط توانسته‌ام ضررشان را کم کنم؟ چطوری از شرکت‌های که نابود شده‌اند سود بگیرم؟ چطوری از شرکت دخانیات که با 6 تا 7 هزار کارگر اضافه به من تحویل داده‌اند سود بگیرم؟ آیا این نشان از ناکارآمدی من است؟»

ارزش خانه من 4 تا 5 میلیارد است

وی با بیان اینکه چند نفر از نمایندگان درخصوص خانه وی صحبت کرده‌اند، گفت: «خانه‌ای خودم را سال 70 ساخته ام که همچنان آن را دارم و جای دیگری را با گذاشتن چهار تا پنج میلیون تومان روی پول آن خانه اجاره کردم چراکه با بچه‌هایم زندگی می‌کردم و جای‌مان تنگ بود گذاشتم. دخترم دو بچه شده بود و خانه 55 متری برایش کوچک بود (این هم اجاره نامه خانه) اما رفتن گفتن وزیر کار خانه 25 میلیارد تومانی خریده (در همین مجلس گفتند) در حالی که ارزش خانه من 4 تا 5 میلیارد بیشتر نیست و برای باجناق نجفی شهردار تهران است.»

کمپین نه به ربیعی راه انداخته اند

وزیر کار، رفاه، تعاون و اجتماعی تصریح کرد: «من فردی را اخراج کردم و پروندش را به دادگاه دادم، چراکه ساختمانی که ارزش آن 3 میلیارد تومان است 2 میلیارد تومان اجاره کرده است و 12 و نیم میلیارد تومان در آن هزینه کرده است و وقتی که تشر رفتم به او، مبلغ شد 2 و نیم میلیارد تومان اما همین آقا کمپین نه به ربیعی راه انداخته است! و در مجلس می‌پلکد. اسم وی را به رئیس مجلس می‌دهم تا مشخص شود.»

وی در جریان طرح استیضاح‌اش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمی‌خواسته است وارد مثال فوق مسائل شود، اضافه کرد: «آقای "بابای صالحی" دستخط‌اش را به من نشان داد که به فلانی می‌گوید چه بگو و چه نگو.»

ساختار تخلف‌ساز بوده یا تخلف‌سوز

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: «شما در مباحث مطرح کردید باید از حیثیت مسلمان دفاع کنیم. دو میلیارد گفته شد که هزینه شده است. من مادرم لک و پدرم ترک است. من آن روزنامه را نمی‌شناسم. من یک ریال نمی‌شناسم. من وقتی شام بیرون می‌روم پول آن را پرداخت می‌کنم. بپرسید این وزارتخانه فسادساز بوده یا فسادسوز بوده است؟ آیا ساختار تخلف‌ساز بوده یا تخلف‌سوز بوده است؟»

وی با اشاره به سخنان تاج‌گردون اظهار داشت: «نکاتی شما گفتید که بانک رفاه مدیرش یکی از کارشناسان برجسته کشور است و کسی هم سفارشش نکرده است. او کاندیدای چهار بانک دیگر بوده است. سالی ۲۰ هزار میلیارد باید از سوی دولت به تامین اجتماعی داده شود، ولی داده نمی‌شود. دولت نداد شما می‌گذاشتید. هزینه درمان ما از هفت هزار به ۲۰ هزار میلیارد رسیده است. معلوم است که شاید به وام نیاز باشد.»

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: «شما سه هفته قبل به من اس‌ام‌اس دادی که می‌خواهیم شما را استیضاح کنیم و ربطی به آسمان داشت. من شرمنده خانواده‌های سانچی و معدن و آسمان هستیم. من شرمنده همه آنها هستم. نباید مسائل را به گونه‌ای مطرح کرد. امروز هم به شما قول می‌دهم اگر از این وزارتخانه رفتم دستان شما را می‌بوسم و در کنار نظام هستم ولی اگر در این وزارتخانه ماندم به مشی‌ رانت ندادن باقی نمانم. اگر رانت داده بودم، اینجا نبودم. من در کنار این کار توانستم سیاست فقرزدایی را پیش بروم. مرا نباید محدود به این و آن کنیم. شما باید به من کمک کنید.»

ربیعی گفت:‌ «یک اشکالی که به من گرفته شده است این است که قاطبه مجلس به من نقد دارند و انتقاداتشان به فرجام نمی‌رسد. این حق با شماست. ما همسایه‌ای داشتیم که پریموس می‌خواست یا پول می‌خواست. مادرم می‌گفت از این قرض بگیر و به آن بده. من نمی‌توانم به کسی نه بگویم. من دوست دارم برای دیگران وزرشگاه بزنم تا بچه‌ها ملق بزنند این را برحسب بدقولی من نگذارید. من به قاطبه مجلس ارادت دارم.»

وی افزود: «ما در این وزارتخانه خوشبختانه به گونه‌ای جلو رفتیم که هر کسی بیاید می‌تواند در مسیر خوبی قرار گیرد و من حاضرم در مرکز پژوهش‌های قرار بگیرم. آدم‌های کاری را پس نزنیم. وزارتخانه‌ای که آقای عباسی می‌داند، چقدر سختی دارد. من افراد پاک و جوان آوردم آقای پاک‌سرشت فردی بود که درباره فنی و حرفه‌ای کار کرده بود. میدری و کلانتری و منصوری را خودم انتخاب کردم. این‌ها را کسی به من سفارش نکرده بود.»

چرا من را به شکل شستا می‌بینید؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: «در هیچ دوره‌ای سرمایه نظام درباره افرادی که نظام را از خود می‌دانند بیشتر نبوده است. چرا دوستان مرا به شکل شستا نگاه می‌کنید. وزارتخانه ما اجتماعی است و اقتصادش هم اجتماعی است. اینجا وزیری می‌خواهد که اقتصاد اجتماعی و رواشناسی اجتماعی و.. بداند. آسمان بیمه ملت دارد. من خودم با مدیرعامل بیمه ملت صحبت کردم.»

وی گفت:‌ «من امروز جملات نامناسبی مانند لابی‌گر شنیدم من آن روزنامه را نمی‌شناسم. امروز حرف‌های خوشی زده نشد. با دو میلیارد پول این انصاف است. من یک ریال آن را هم حرام می‌دانم. من چه را بیاورم یا نیاورم علی ربیعی هستم. اولین اعتصاب کارگری را ساماندهی کردم. اولین روزنامه کارگری را ایجاد کردم. از اموال کارگران مانند کارفرمایی خودم نگاه کردم. من هرگز در زندگی‌ام از آن چیزی که ایستادم عدول نکردم این دروغ بزرگ بود که فلانی در یک ستاد بوده و این را گفته است من همیشه به ثبات و پایداری نظام اعتقاد داشته‌ام.»

35225

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اقتصادی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال روزانه شنبه 8 اردیبهشت 1403