طرز تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز خوشمزه بدون گوشت


خورش چغاله بادام و خورش گوجه سبز هر کدام به عنوان غذا های پرطرفدار و لذیذ ایرانی طبخ می شوند، اگر شما این دو را با هم ترکیب کنید یک خورش ترش و خوشمزه خواهید داشت. ما در این مقاله از سایت کوکا روش تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز بدون گوشت را به […] The post طرز تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز خوشمزه بدون گوشت appeared first on کوکا.

طرز تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز خوشمزه بدون گوشتخورش چغاله بادام و گوجه سبز

مواد لازم برای تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز

نعناع و جعفری خرد شده : 200 گرم ترخون خرد شده : 50 گرم پیاز متوسط : یک عدد چغاله بادام : 150 گرم گوجه سبز : 100 گرم زردچوبه : یک قاشق چای خوری فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری روغن کنجد : 6 قاشق غذا خوری نمک: به میزان لازم

دستور پخت خورش چغاله بادام و گوجه سبز بدون گوشت

روغن را در یک قابلمه داغ کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا چغاله بادام و گوجه‌ سبز را اضافه کرده و تفت دهید، ادویه ها را اضافه کرده و 2 پیمانه آب‌ جوش بر روی مواد بریزید، هنگامی که آب به جوش آمد زیر اجاق را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 دقیقه بپزد تا جا بیفتد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تاج عالم