طرز تهیه فلفل شکم پر
فلفل شکم پر یکی از غذاهای کلاسیک و محبوبه که به شکل های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می شه. این طرز تهیه فلفل شکم پر که با گوشت چرخ کرده و پنیر چدار و چند ماده غذایی ساده دیگه پخته می شه، برای شما تنوع غذایی ایجاد می کنه. شما میتونین از دستور فلفل شکم پر تو مهمونی هاتون استفاده کنین و از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنین.
مواد لازم جهت فلفل شکم پر :
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۶ عدد پیاز خرد شده نصف پیمانه گوجه خرد شده ۴۰۰ گرم برنج نصف پیمانه نمک ۱ قاشق چایخوری پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانهطرز تهیه فلفل شکم پر :
یک چهارم از بالای فلفل دلمه ای ها رو میبریم و تخم ها و پوسته های داخلی اضافه رو در میاریم.
فلفل ها رو تو قابلمه ۵ دقیقه آب پز میکنیم.
فلفل ها رو خارج میکنیم و برعکس میذاریم تا آبشون کامل خارج بشه.
توی فلفل ها یه کم نمک میپاشیم.
گوشت چرخ کرده، پیاز و یک چهارم پیمانه فلفل خرد شده رو تو ماهیتابه تفت میدیم.
گوجه خرد شده، برنج، آب، نمک و یه کم فلفل رو بهش اضافه میکنیم.
بعد از اینکه برنج پخت، پنیر رو اضافه و مخلوط میکنیم.
فلفل ها رو با مخلوط گوشت پر میکنیم و اونا رو تو ظرف میذاریم.
ظرف رو به مدت ۳۰ دقیقه تو فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
اگه به غذاهای تند علاقه مندین، می تونین فلفل شکم پر رو با سس فلفل سرو کنین.