دستور پخت آش جو


دستور پخت آش جو آش جو یکی از آش های سنتی ایرانیه. از طرز تهیه آش جو به عنوان پیش غذا یا یه شام سبک می‌تونین استفاده کنین. این دستور پخت آش جو برای 6 نفره. مواد لازم جهت آش جو : جو پوست کنده                    1 پیمانه بلغور گندم                           یک چهارم پیمانه پیاز                                    1...

دستور پخت آش جو

آش جو یکی از آش های سنتی ایرانیه. از طرز تهیه آش جو به عنوان پیش غذا یا یه شام سبک می‌تونین استفاده کنین. این دستور پخت آش جو برای ۶ نفره.

مواد لازم جهت آش جو :

جو پوست کنده ۱ پیمانه بلغور گندم یک چهارم پیمانه پیاز ۱ عدد عدس یک دوم پیمانه نخود یک دوم پیمانه لوبیا چیتی یک دوم پیمانه نعنا ۳ قاشق غذاخوری سبزی آش ۵۰۰ گرم آب قلم به مقدار لازم پیاز داغ، سیر داغ و کشک به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

دستور پخت آش جو

دستور پخت آش جو :

حبوبات آش رو از ۲۴ ساعت قبل تو آب خیس می‌کنیم.

جو رو با گندم خیس می‎کنیم و بقیه حبوبات رو به صورت جدا گانه خیس می‌کنیم.

پیاز رو به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با روغن تفت می‌دیم تا طلایی رنگ بشه.

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه می‌کنیم.

آب قلم رو اضافه می‌کنیم. در غیر اینصورت ۱۰ پیمانه آب رو به قابلمه اضافه می‌کنیم.

آب که به جوش اومد، جو و گندم پوست کنده رو اضافه می‌کنیم.

بعد از یک ساعت، عدس رو اضافه می‌کنیم.

در قابلمه رو به صورتی که کاملاً کیپ نباشه می‌ذاریم تا جو با عدس بپزه.

لوبیا و نخود رو جداگانه می‌پزیم و بعد به آش اضافه می‌کنیم.

سبزی آش رو اضافه می‌کنیم.

آش رو چند بار به هم می‌زنیم تا آش ته نگیره.

۵ قاشق غذاخوری روغن رو تو تابه می‌ریزیم و بعد از اینکه یه کم داغ شد، ۳ قاشق پودر نعنا رو به روغن اضافه می‌کنیم.

کمتر از ۱ دقیقه نعنا خشک رو با روغن تفت می‌دیم و از روی حرارت بر می‌داریم.

اواخر پخت نعنا داغ رو به آش جو اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دیم تا آش جا بیفته.

چندین بار آش رو به هم می‌زنیم تا آش ته نگیره.

آش جو رو توی ظرف می‌کشیم.

روی آَش رو با پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و کشک تزئین می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تزیین جشن الفبا در مدرسه | 40 ایده تزیین جشن الفبا در مدرسه برای کلاس اولی ها برای دهه ...