دستور پخت کبسه مرغ


دستور پخت کبسه مرغ کبسه مرغ یکی از غذاهای لبنانیه که به ذائقه ما نزدیکه. توی دستور پخت کبسه مرغ از ادویه های متنوعی استفاده میشه و میزان تندی غذا رو مطابق میلتون می‌تونین تنظیم کنین. این طرز تهیه کبسه مرغ برای 4 نفره. مواد لازم جهت کبسه مرغ مرغ                           1 کیلو گرم پیاز                            1...

دستور پخت کبسه مرغ

کبسه مرغ یکی از غذاهای لبنانیه که به ذائقه ما نزدیکه. توی دستور پخت کبسه مرغ از ادویه های متنوعی استفاده میشه و میزان تندی غذا رو مطابق میلتون می‌تونین تنظیم کنین. این طرز تهیه کبسه مرغ برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت کبسه مرغ

مرغ ۱ کیلو گرم پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه برنج هندی ۳ پیمانه تره فرنگی ۳۰ گرم هل سبز ۶ عدد چوب دارچین ۱ تکه آب پرتقال یک و نصف پیمانه زعفران یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری برگ بو ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری استاک مرغ ۳ پیمانه کره ۱۰۰ گرم زردچوبه نصف قاشق چایخوری مغز بادام تست شده ۲ قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم

دستور پخت کبسه مرغ

دستور پخت کبسه مرغ :

پیاز رو به صورت نگینی خرد می‌کنیم.

پیاز رو تو ماهیتابه با کره و روغن تفت می‌دیم.

سیر رو که ساطوری کردیم رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم.

تیکه های مرغ رو اضافه می‌کنیم و با پیاز و سیر تفت می‌دیم.

وقتی رنگ مرغ ها طلایی شد، تره فرنگی رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم.

فلفل قرمز رو با هل، چوب دارچین، زردچوبه، نمک و پودر فلفل سیاه و برگ بو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم.

استاک مرغ رو اضافه می‌کنیم.

حرارت رو ملایم می‌کنیم و در قابلمه رو می‌ذاریم تا مرغ بپزه.

هل ها و چوب دارچین و برگ بو رو از قابلمه در میاریم.

سه و نیم پیمانه آب توی قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌ذاریم تا به جوش بیاد و بعد آب پرتقال رو بهش اضافه می‌کنیم.

رب گوجه فرنگی رو تو یه تابه با یه کم روغن تفت می‌دیم.

رب رو به آب پرتقال اضافه می‌کنیم.

زعفران سائیده شده رو اضافه می‌کنیم.

نمک رو هم اضافه می‌کنیم.

برنج رو توی قابلمه می‌ریزیم و با آب می‌ذاریم تا حدوداً ۳۰ دقیقه برنج بپزه.

برنج رو تو ظرف می‌کشیم و تیکه های مرغ رو روی کبسه آماده شده می‌چینیم و با دانه های بادام تزئین سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه بوغدا آشی، غذای محلی زنجان