طرز تهیه کباب تندوری


طرز تهیه کباب تندوری کباب تندوری یکی از کباب های معروف هندیه که به خاطر عطر و طعم ادویه هایی که توش استفاده میشه خیلی لذیذه. برای طرز تهیه کباب تندوری که معمولا با ران مرغ تهیه میشه فقط کافیه ادویه های مخصوش رو داشته باشین بقیه مراحل خیلی آسونه. این دستور کباب تندوری برای 4 نفره. مواد لازم جهت کباب تندوری : ران...

طرز تهیه کباب تندوری

کباب تندوری یکی از کباب های معروف هندیه که به خاطر عطر و طعم ادویه هایی که توش استفاده میشه خیلی لذیذه. برای طرز تهیه کباب تندوری که معمولا با ران مرغ تهیه میشه فقط کافیه ادویه های مخصوش رو داشته باشین بقیه مراحل خیلی آسونه. این دستور کباب تندوری برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت کباب تندوری :

ران مرغ ۴ عدد ماست ۱ پیمانه پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری فلفل سبز به مقدار لازم رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر پاپرکا ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل یک سوم قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب تندوری

طرز تهیه کباب تندوری :

فر رو با دمای ۱۷۰ درجه گرم می‌کنیم.

روی سطح مرغ ها رو با چاقو چند تا شیار می‌زنیم.

مرغ ها رو با آب و نمک می‌ذاریم نیم ساعتی تو یخچال بمونن.

ماست، آبلیمو، ۵ عدد فلفل سبز، یک عدد از پیاز ها، سیر، فلفل، نمک و تمام ادویه ها رو تو غذا ساز می‌ریزیم تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.

رنگ خوراکی قرمز و زعفرون رو هم اضافه می‌کنیم.

حالا مرغ ها رو توی سس می‌ذاریم و کاملا به سس آغشته شون می‌کنیم.

روی ظرف رو با سلفون می‌پوشونیم و برای یه شب تا صبح می‌ذاریم تو یخچال بمونه.

توی سینی فر رو با روغن چرب می‌کینم.

پیاز رو حلقه حلقه می‌کنیم و با فلفل سبز تو سینی می‌چینیم.

نمک هم به مواد می‌زنیم.

مرغ ها رو روی پیاز و فلفل می‌چینیم.

روی مرغ ها رو با فویل می‌پوشونیم.

سینی رو توی فر به مدت یک ساعت می‌ذاریم .

مرغ ها رو چک می‌کنیم و اگه پخته بودن روی مرغ ها رو با فرچه به روغن آغشته می‌کنیم و گریل رو روشن می‌کنیم تا سطح مرغ ها هم برشته بشه.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس نوشته و متن روز جهانی دوقلوها | 25 عکس نوشته و پیامک تبریک روز جهانی دوقلوها