دستور سس پستو
سس پستو یه سس ایتالیاییه که کاربرد های زیادی تو انواع پاستا، پیتزا و ساندویج ها داره. برای طرز تهیه سس پستو معمولا از دانه کاج استفاده میشه ولی در صورتی که دانه کاج در دسترس نبود میتونین از گردو هم استفاده کنین.
مواد لازم جهت سس پستو :
ریحان ۱ پیمانه روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری سیر دو حبه گردو ۵ عدد نمک به مقدار لازمدستور سس پستو :
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
گردو ها رو با دست خورد میکنیم.
به مدت ۵ الی ۱۰ گردو ها رو توی فر میذاریم تا یه کم بو داده بشن.
پوست گردو ها رو تا جایی که میتونیم جدا میکنیم.
ریحون، گردو، نمک، پنیر پارمزان و سیر رو توی غذاساز میریزیم.
غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد کاملا خورد بشن.
روغن زیتون رو هم کم کم اضافه میکنیم و باز غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط بشن و سسمون یه کم نرم تر بشه.
سس پستو حاضره و برای استفاده تو انواع پاستا، پیتزا، سالاد و ساندویج گزینه خیلی خوبیه. نوش جان !