طرز تهیه پولنتا


طرز تهیه پولنتا پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی که با انواع سس گوشت، سس قارچ و خوراک راگو سرو میشه. مقدار و نوع پنیری که توی طرز تهیه پولنتا به کار میره به خودتون بستگی داره. این دستور پولنتا برای 8 نفره. مواد لازم جهت پولنتا : آب                    4 پیمانه نمک                 یک و یک چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت زرد        1...

طرز تهیه پولنتا

پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی که با انواع سس گوشت، سس قارچ و خوراک راگو سرو میشه. مقدار و نوع پنیری که توی طرز تهیه پولنتا به کار میره به خودتون بستگی داره. این دستور پولنتا برای ۸ نفره.

مواد لازم جهت پولنتا :

آب ۴ پیمانه نمک یک و یک چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت زرد ۱ پیمانه کره ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای یک چهارم پیمانه

طرز تهیه پولنتا

طرز تهیه پولنتا :

۴ پیمانه آب رو با یک و نیم قاشق چایخوری نمک توی تابه می‌ریزیم و روی حرارت می‌ذاریم تا آب جوش بیاد.

آرد ذرت رو کم کم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا هیچ گلوله‌ای توش نمونه.

وقتی مایع شروع به غلیظ شدن کرد حرارت رو خیلی کم می‌کنیم.

کره رو اضافه می‌کنیم و در تابه رو می‌ذاریم.

پولنتا ۲۵ دقیقه باید روی حرارت ملایم بمونه.

مرتب مواد رو هم می‌زنیم تا به کف تابه نچسبه.

پنیر خامه ای رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

پولنتای پنیری آماده‌س، اونو می‌ذاریم خنک شه و سرو می‌کنیم.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نشانه های افراد سوداوی مزاج (سرد و خشک)؛ اینفوگرافیک