طرز تهیه پولنتا
پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی که با انواع سس گوشت، سس قارچ و خوراک راگو سرو میشه. مقدار و نوع پنیری که توی طرز تهیه پولنتا به کار میره به خودتون بستگی داره. این دستور پولنتا برای ۸ نفره.
مواد لازم جهت پولنتا :
آب ۴ پیمانه نمک یک و یک چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت زرد ۱ پیمانه کره ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامهای یک چهارم پیمانهطرز تهیه پولنتا :
۴ پیمانه آب رو با یک و نیم قاشق چایخوری نمک توی تابه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا آب جوش بیاد.
آرد ذرت رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا هیچ گلولهای توش نمونه.
وقتی مایع شروع به غلیظ شدن کرد حرارت رو خیلی کم میکنیم.
کره رو اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم.
پولنتا ۲۵ دقیقه باید روی حرارت ملایم بمونه.
مرتب مواد رو هم میزنیم تا به کف تابه نچسبه.
پنیر خامه ای رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
پولنتای پنیری آمادهس، اونو میذاریم خنک شه و سرو میکنیم.